Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhes vagyok. De...

20 hetes terhes vagyok. De meg mindig nem erzem a babam mozgasat! Mitol van ez?

Figyelt kérdés
Eddig minden eredmenyem jo volt.mehszajam teljesen zart.nagyon aggodom.mit tegyek h erezzem mar a picimet???
2011. dec. 29. 11:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy vagyok, csak én már 21+4 hetes. Én már a 16. hét közepétől érzek valamit, amire a már terhes ismerőseim mind azt mondták, hogy a babát érzem. Gondoltam eddigre már egyértelmű lesz, de nem, sem többször nem érzem, sem erőteljesebben! Én is kövér vagyok, de szerintem ezen nem múlik, max kivülről nem lehet olyan hamar érezni, de belülről én úgy gondolom, hogy mindegy. Igyekszem türelmes lenni, majd fogjuk még érezni később, akkor meg az lesz a "baj"! :-)
2011. dec. 29. 21:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló vagyok. Csak bíztatni akarlak, én 1-én éreztem először egyértelműen, hogy már a baba rugdos, azóta (gondolom, mert már tudom, hogy milyen érzés) egyfolytában érzem. Még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány, de tuti focista, mert egész nap rugdos! Viszont nagyon jó gyerek (remélem, ha kint lesz is ilyen lesz), mert csak napközben rugdos, este lefekvéstől már nem! :-)
2012. jan. 4. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!