Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnapelőtt vált bizonyossá...

Tegnapelőtt vált bizonyossá (UH), hogy terhes vagyok (tervezett baba), és én nem érzek semmit, igazából ijesztően üresnek érzem magam. Valami baj van velem? Milyen anya lesz így belőlem? Normális vagyok?

Figyelt kérdés
2008. márc. 29. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális vagy! Hozzá kell szoknod neked is a gondolathoz, hogy anyuci leszel. Csak ne görcsölj azon, hogy milyen anya leszel. A pici babádnak te leszel a legjobb anyuka! Hamarosan te is örülni fogsz, és boldog leszel a baba miatt. A lényeg, hogy ne aggodalmaskodj és idegeskedj ezen.
2008. márc. 29. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális! Amikor valamit már nagyon vár az ember és az ölébe pottyan, akkor nem tud hirtelen mit kezdeni az érzéssel. Két- három hét és megváltozik ez az üresség. Sok boldogságot!
2008. márc. 29. 11:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2008. márc. 29. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne izgulj, én az első kisfiamnál (szintén terveztük) még bőgtem is mikor megtudtam, hirtelen akkora felelősség szakadt a nyakamba úgy éreztem.

Ne izgulj, az idő múlásával változik minden :)

2008. márc. 29. 11:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Kicsit megnyugodtam!
2008. márc. 29. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Teljesen normális hogy így érzel, főleg ha először vagy várandós. Ilyenkor nyugodtan olvass el néhány babás könyvet: Szülönek lenni vagy szülövé válni. Nekem nagyon bejött ez a könyv.

Gratulálok! :) (és fel a fejjel)

2008. márc. 29. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Gondolj arra milyen szerencses vagy hogy neked sikerult azer ha elolvasol par valaszt rajossz hanyan cserelnenek veled inkabb adj halat hogy atelheted az anyasag erzeset.
2008. márc. 29. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Teljesen természetes ez az érzés. Én is az első babámat várom, még van néhány hét... Ahogy nő a pici, és telik az idő úgy fogom fel, hogy anya leszek, valaki másért felelős! Ez egyszerre tesz boldoggá, rémít meg, és bizonytalanít el időnként! De azért van ez a 9 hónap, hogy hozzászokjunk a gondolathoz, mert én még csak elképzelni sem tudom, merem, hogy milyen lesz hármasban, és ezt a legjobb értelemben mondom!!!

Biztos vagyok benne, hogy minden tőled telhetőt megteszel, hogy a babád boldog legyen, és neki tényleg Te leszel a legjobb anya a világon, mégha olykor nem is jön össze minden tökéletesen!!! :-))

Nagyon boldog babavárást!

31 hetes kismama

2008. márc. 29. 14:49
 9/9 Eszter858585 ***** válasza:

Teljesen normalis, ne aggodj!

Nem veletlenul van 9 honapod arra, hogy felkeszulj az anyasagra.

Az, hogy aggodsz, hogy jo anya leszel-e, onmagaban bizonyitja, hogy igen.

ha rossz anya lennel, akkor nem aggodnal emiatt. (Nem ugy ertem, hogy aki nem aggodik, az rossz anya, lehet csak tobb az onbizalma :)

2012. ápr. 22. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!