Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap tudtam meg hogy kisfiam...

Tegnap tudtam meg hogy kisfiam lesz az első is kisfiú így nagyon szerettem volna hogy végre kislány legyen nagyon elvagyok keskenyedve annyira szerettem volna végre egy kislány ti is voltatok esetleg vagytok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2 testvérem van nekik lányuk van mind a kettőnek egy erre nekem még egy kisfiú nincs semmi bajom a fiúkkal mert imádom az elsőt de mégis úgy vártam egy kislányt.
2011. dec. 28. 10:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
örökbefogadós vagyok. Sok oka van. egyrészt a saját önzőségen hogy tényleg lányt akarok. Másrészt mindkét fiúval magas vérnyomásos voltam rossz volt mindkét terhesség és a szülések is. Nemrég egy ismerősömmel elmentem egy árvaházba és ott megszakadt a szívem...szóval elhatároztam ha tudok egyszer jobb életet biztosítani egy árvának akkor meg is akarom tenni.És ebben a férjem is partner
2011. dec. 28. 13:09
 22/23 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem első gyermekem kisfiú. Hát másodjára nagyon szerettem volna én is egy kislányt, és ő is kisfiú lett:) Mindenki azt mondta, hogy lányom lesz, én meg jól beleéltem magam:( Hát ez nem jött be. Most beleéltem magam abba, hogy ismét kisfiú lesz, hogy ne csalódjak , meg is álmodtam, és a 17hetes 4D-n, szép rendesen megmutatta a kukacát:) Úgyhogy nagyon örülünk neki a párommal együtt, hogy 3 kisfiú büszke szülei vagyunk/leszünk. A lényeg az, hogy egészségesek legyenek. Boldog babavárást. 21hkm
2011. dec. 29. 00:30
 23/23 anonim ***** válasza:
szia.nekem már van egy kislányom.másodjára is kislányt szerettem volna,és bejött:)megint kislányom lesz.az első május 17.-én lesz 2 éves,a másodikkal pedig május 3.-ára vagyok kiírva.elsővel egy nappal szültem korábban a kiírtnál,indítással,mert kevés volt a magzatvizem nagyon.
2011. dec. 29. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!