Tegnap tudtam meg hogy kisfiam lesz az első is kisfiú így nagyon szerettem volna hogy végre kislány legyen nagyon elvagyok keskenyedve annyira szerettem volna végre egy kislány ti is voltatok esetleg vagytok ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2 testvérem van nekik lányuk van mind a kettőnek egy erre nekem még egy kisfiú nincs semmi bajom a fiúkkal mert imádom az elsőt de mégis úgy vártam egy kislányt.2011. dec. 28. 10:43
11/23 A kérdező kommentje:
25hónapos az első kisfiam ő egy héttel a kiírt előtt született simán
2011. dec. 28. 11:44
12/23 anonim válasza:
11.36-os vagyok.
Ha tőlem kérdezted...nekem van egy 3 éves kislányom és még egy kislánynak örültem volna de most fiam lesz. Talán jobban kéne örülnöm, hogy lányom is fiam is lesz de ez van. Örülök is neki nagyon különben, legalább lesz egy kis változatosság. :) Csak ha megválaszthattam volna akkor azt hiszem a lánynál maradtam volna.
13/23 anonim válasza:
Elsosorban a kerdezotol kerdeztem de termeszetesen rad is "kivancsi" voltam:)
En pont a valtozatossag miatt szeretnek fiut.
Huh csak nekem lesz ilyen kicsi a nagy mikor jon a kisteso?
14/23 A kérdező kommentje:
18hónapos lesz kb legalább könnyen összeszoknak majd . nálunk nem tudom mi lesz mert a tesóm kislány 3hónapos és nagyon féltékeny a kisfiam mikor a kislány van dajkálva hát kíváncsi leszek.
2011. dec. 28. 12:03
15/23 anonim válasza:
Igen ezt en is hallottam igy konnyebb,bar majd meglatom.Mindenkinek sok sikert a szuleshez es jo egeszseget.
Felkelt a kisasszony,delutanig nincs idom gepezni.
16/23 A kérdező kommentje:
köszi viszont kívánom neked is Szia
2011. dec. 28. 12:07
17/23 A kérdező kommentje:
Kedves 11 47 válaszoló neked tényleg nem sok időd van már hátra de hát majd jön a pici mikor ő akarja.neked legalább változatos lesz egy egy arányban.sok boldogságot kívánok.
2011. dec. 28. 12:13
18/23 anonim válasza:
még leírni is rossz így utólag de én is így voltam amint terhes lettem azonnal lányként kezeltem a babót de kiderült hogy ő is fiú. Aznap elvonultam zokogni. Pedig mi tudományosan készültünk inden praktikát amiről tudtam bevetettünk hogy lány legyen. Utolsó pillanatig reménykedtem hátha mégis lány:) De fiú lett és amint megláttam tudtam hogy nem lehetett másképp, csakis ő jöhetett hozzánk. Azóta is imádás van 3 hónapos:) Na de azért most még mindig bennem van a vágy. Egyenlőre anyagiakkal nincs gond, és ha így is marad lehet hogy megpróbálkozunk egy kislány örökbefogadásával. Akkor tuti hogy lány lesz.
19/23 A kérdező kommentje:
bocs hogy megkérdezem de miért fogadnál örökbe?a saját csak saját persze nem biztos hogy lány lenne de még lehet saját nem gondolkoznék az örökbefogadáson de hát ez az én véleményem.
2011. dec. 28. 12:23
20/23 anonim válasza:
Én még nem tudom,milyen nemű lesz a második, de nem is lényeg nekem, csak az számít, h egészsége legyen, meg nekem is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!