Egyáltalán nem feszül a mellem, igaz, hogy még csak a hatodik héten vagyok. Volt más is így? Később változhat?
Engem is ez érdekelt volna! Semmilyen más tüneted nincs? Mondjuk puffadás, jó étvágy stb.
S azt is kérdeztem, hogy ez összefügg-e a progeszteron, majd terhes hormon szinttel...
Ezt sem tudom...
De hátha valaki...
Szia!
Nyugi, ilyenkor még semmi tünetem nem volt, csak a mensi szerű görcsölgetés. Aztán 7 hetesen kezdődött a pokol:) Mondjuk a cicim nem nagyon feszült, csak picit. Mensi előtt volt már hogy egy nagyobb levegővételnél is fájt, mikor teherbe estem meg szinte semmi.
Nincs gond!:)
Szia!
Ne aggódj semmi gond nincs. Én sem éreztem semmit a terhességemből csak már 16. hét végén azt hogy mozog a baba, azon kívül semmi változás nem volt. Se rosszullét, se cici fájás, semmi... Nálam eddig mindig minden rendben volt. Remélem ezután is így marad. :)
Üdv. 32 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!