Szerintetek biztos, hogy kisfiú, ill. változhat még?
Első babámat a 4D-s UH-n, 16 hetesen 100%-ra megmondták, hogy kisfiú, az is lett.:)
most is 16 hetesen nézett a dokim, de sima 2D-vel, és azt mondta nem me mondani semmit, mert nem egyértelmű, de inkább a fiú felé hajlik, mindenesetre ne vegyem készpénznek.
sokat olvastam róla, hogy ha már mintha látna valami kukifélét, abból ritkán lesz kislány, vagy van ilyen?
legközelebb 26.-án megyek, a 19. héten a genetikai UH-ra, akkor remélem kiderül biztosra. mit gondoltok?
köszönöm a válaszokat!
tényleg???na jó, akkor még jó, hogy nem mondtam senkinek semmit...:O
kiváncsi leszek!!:)
sziasztok!
gondoltam bejelentkezek hátha érdekel valakit a fejlemény.
ma voltam a 18 hetes genetikai UH-n, ahol közölték velem, hogy kuki sehol, és ez a baba valószínüleg kislány.:)))
Egy ismerősömnek 2 lánya van. Mindkettőre azt mondták anno (úgy 25-30éve), h fiú lesz. És nem az akkori tapasztalatlanság miatt, hanem mert olyan húsos volt a kis nunijuk, h inkább a fiúkéra hasonlított. Aztán mikor megszülettek, akkor persze már egyértelmű volt, h csajszik. Akkoriban mondjuk nem nézték olyan sűrűn uh-val a pocakot, gondolom a vége felé azért ott is látták volna.
Amúgy a picik nemi szerve eleinte teljesen egyforma, azért szokta megtéveszteni a nézőközönséget. Van akinél hamarabb alakul ki látványosan, van akinél csak később.
Ha jól látom kedves Kérdező, akkor örülsz a hírnek. Szívből gratulálok neked! És remélem egyszer én is kapok ilyen híreket majd. Már van egy kispasink, de tervbe van, h legalább egy lányunk is legyen. Remélem nem kell 10gyereket szülnöm hozzá. :D
örülök, igen, de tényleg mindegy lett volna.:)
teljesen fiúra készültünk, mert csak fiúk vannak a családban, kizártnak tartottam, hogy kislány, igazából még most sem hiszem el.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!