Mostanában néha szúrás szerű fájdalmat érzek a hasam környékén. Mitől lehet ez?
tehát akkor ne parázzak ez normális?
tegnap vettem észre hogyha nyujtozkodok vagy hátra hajolok akkor is furi érzésem van... nyugizzak és ne izguljak?
köszi a választ
Ez szerintem végig lesz, nekem a 23. héten is van, egy köhögés, tüsszentés, hirtelen mozdulat egyből kiváltja. Nyugi! :)
Első voltam.
köszi:)
azért egy kicsit megnyugodtam, első terhességem ez, 3 évet vártunk rá ugyhogy nem véletlenül vagyok ennyire beijedve :D
ha már itt vagy és irsz nekem :) volna még egy kérdésem: azt mondta ismerősöm hogy ne simogassam a hasamat mert az össze huzodásra készteti a hasamat és az árt a babának. ez most komolyan igyvan?
Újra én: én is első babás vagyok, csak nekem 6.5 év után jött össze :)
Persze az elején annyit izgultam minden miatt, ha valamit éreztem azért, ha nem, akkor azért. Nem beszélve arról, hogy nem mertem nagyvécézni, nehogy kinyomjam. (bocs, de ez volt :))) most persze szórakozok magamon. :)
A simogatást én is hallottam, de személy szerint nem hiszek benne. Én simiztem a hasam, mostanában is, annál inkább, hogy már jó nagy és sokat mozog a pici :)
Amúgy pedig a túlzott stressz nem tesz jót, próbálj minél kevesebbet agyalni negatív dolgokon, és hidd, el, sokminden normális, amire nem is gondolnál :) még a rémálmok is :)
aranyos vagy:)
tehát akkor ne aggodjak minden okés, simogathatom a pocit, és mehetek nagy wc-re is? :)
köszi még 1x a választ:) és sok sikert neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!