Miért szúr a szívem?
Figyelt kérdés
Amióta kismama vagyok 2-3naponta van hogy annyira szúr a szívem körül,hogy mozdulni alig bírok.
Volt már valakinek ilyenje?
2011. dec. 26. 10:30
2/6 A kérdező kommentje:
egyáltalán! teljesen normális tartományban van,másfél hete kaptak meg az utolsó eredményeimet!
2011. dec. 26. 11:27
3/6 anonim válasza:
Érdemes lenne elmenned orvoshoz ezzel! Szerintem ez nem megszokott dolog a várandóság idején! Meg amúgy sem!
4/6 anonim válasza:
Menj vele dokihoz. Lehet, hogy ártalmatlan kis dolog, de sokszor terhesség alatt derülnek ki olyan egészségügyi problémák, amik eddig rejtve maradtak. A baba és a saját érdekedben is fontos, hogy megnézesd magad. Legfeljebb megnyugszol, hogy nincs semmi gond, ha meg mégis van, akkor idejében el tudják kezdeni kezelni.
5/6 A kérdező kommentje:
rendben,úgy lesz!
2011. dec. 26. 16:01
6/6 anonim válasza:
Szerintem az nem a szíved, inkább valami idegszál csípődhetett be. Férjemnek szokott ilyen lenni, kivizsgálták és semmit nem találtak. Elég egy rossz köhögés, vagy mozdulat. Nekem pl most náthám volt és annyit köhögtem, hogy teljes be van görcsölve a bal mellizmom, de már múlik, ahogy a náthám is. Nekem a dokim kinevetett, mikor ugyanezt mondtam neki, h szúr a szívem. Azt mondta, h bár ezt sokan mondják, de a szív nem tud szúrni. Nyomást lehet érezni, szívprobléma esetén, meg gyengeséget, meg fulladást, lüktetést. Ha konkrét fájdalomról van szó, azt mondta a dokim, hogy az nagyon erős, olyan, hogy összecsuklik, azonnal elájul az illető, de ha csak szúr az inkább levegő vagy becsípődés. De lehet például gyomorfájás tünete is. Ettől persze nézesd meg magad, mert akkor megnyugszol. De szerintem nem lesz gond!üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!