Ne izguljak? Mostanában többet keményedek 1 nap.
Ne izgulj, de a dokinak szóljál.
Nekem pl magnéziumot kell emiatt szednem,most hagytam abba mert betöltöttem a 36. hetet.
34. hétoig max 1 keményedés volt egy nap.
Aztán szépen lassan egyre több volt egy napon, ma már ott tartok, hogy egész napő keményedek kb 10 percenként, de van hogy "csak" félóránként.
Az a veszélye,hogy a keményedés nyithatja améhszájat, nem árt rá odafigyelni.
én 30hetes vagyok,én péntektől-vasárnapig nagyon sokat keményedtem. csuda tudja miért, van aki a frontra fogja, nem tudom. én egyel több magne+B6ot vettem be mint egyébként. második terhességem, az elsőnél nem is emlékszem h lett volna ilyen...tegnap meg ma már csak 1-2x.
még annyira nem éreztem durvának h hivjam az orvosom v ilyesmi.
Én is keményedek, van, hogy hosszabb ideig is, 10-12 percig kőkemény a hasam. Egy hete voltam ultrahangon, méhszájvizsgálaton, akkor minden rendben volt, bízom benne, hogy továbbra is így van. Az első terhességemnél nem voltak ilyen korai keményedések, ott a 36. héttől voltak, és 37 hétre született a fiacskám.
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!