Az 1. -es számu női klinikán volt vki mostanában aminon? ,
Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 11:07
1/12 anonim válasza:
A sógornőm igen mi a kérdésed?
ha tudok választ segitek.
2/12 A kérdező kommentje:
Azt szeretném tudni,hogy neki is 1 hónapot kell várni,az eredményér?
2011. dec. 16. 13:49
3/12 anonim válasza:
igen sajna neki is.rossz volt az afp és ezért kellett mennie.Azóta megjött az eredménye.Volt genetikai uhn és utánna 1 hét mire kapott időpontot amniora és 4 hét mulva lett kész az eredmény.tehát az egész 5 hét volt...Neked miért kellett menni?
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem is alacsony ,és mi elmentünk A Rózsakert medical centerbe,ahol vettek vért 60000 ezrért,Ahol kiderült,hogy 1-150 hez,hogy edwards-szindrómára nagyobb a kockázat.Itt vettek volna magzatvizet 140.000-ért.Na ezek után elmentünk a klinikára,és ott megcsinálták.Azt mondták 23 án mennyünk vissza kontrollra.
2011. dec. 16. 14:14
5/12 A kérdező kommentje:
De én azt is hallottam,hogy ha vmi nem stimmel,akkor hivnak.Neki nem mondtak ilyet??
2011. dec. 16. 14:15
6/12 A kérdező kommentje:
Nem ott mondták,hanem egy ismerősöm,
2011. dec. 16. 14:16
7/12 anonim válasza:
Mindenképp kell menned az eredményért.
Azt nem tudom hogy mikor levették akkor mondják meg vagy adnak telo számot vagy pedig telefonálnak.De majd megkérdezem.
Neki magas volt.
8/12 anonim válasza:
Ja 1 héttel az amnio utánn kontroll volt neki uh volt genetikai.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2011. dec. 16. 16:49
10/12 anonim válasza:
Nincs mit és remélem minden ok lesz nállad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!