Volt aki füllentet a dokinak, azért hogy megvizsgálja?
Végül is nem mentem,csak elindultam. :) De a férjem tanácsára nem mentem. Mivel nem ment a közvetlen járat,nem akartam buszról buszra szállni ebben a sz@r időben,jobbnak láttam nem menni.Lehet többet ártanék vele. Panaszom végül is nincs.Jövőhét szerdára van időpontom. Akkor kiharcolok egy UH-t. Ha meg valami probléma lenne a ház előtt mindig áll egy taxi és 5-8perc alatt bent lennék a kórházba. Szerinted rosszul döntöttem?
Most pihengetek,fekszem.
A kétszarvú méh születési rendellenesség,ami egyszerűen megfogalmazva,olyan,mintha két fél méhem lenne. Ez a terhesség korai szakaszában nem okoz vetélést,csak amikor már a baba nőni kezd,kb a 20hét körül.
Most 6+1heteske vagyok.:)
Amikor vetélésem volt barnáztam és ez erősödött.1hétig kórházba is voltam.Le se szartak.Amikor újra dokihoz kerültem már nem vert a pici szíve.Kb 8hetesen elvetéltem.
Most nem barnázok. Ezért nem akartam átzötykölődni a városon,inkább pihentem.Tüneteim: kezdődő mellérzékenység és szédülés.
De szerencsére semmi panaszom nincs. A hasam szurkál és fájdogál. De ez a terhesség velejárója,ahogy nő a méh.Persze amint panaszom van,irány a kórház.
Szintén szolnoki...
Az nem baj,hogy bent tartanak, habár nem mondom,hogy jó helyen mert az a kórház.... ggggggrrrrrrr
Ki vizsgált meg?
Ha túl vagy az uh-n írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!