Lehet várandósan strandolni, napozni (első trimeszter, második trimeszter első fele)?
Szia! Lehet, sőt a vízben való pancsolás nagyon jó "sport" a terhesség alatt, akár az utolsó hónapokban is! A nappal óvatos legyél, napszúrás ellen védekezz, és ha növekszik a pocid akkor gyakrabban kend be naptejjel mert a megnyúlt bőr könnyebben leég! Mi is megyünk a balcsira júliusban, alig várom! Jó szórakozást!
12+4 hetes
Én tavaly nyáron voltam a 2. trimeszterben. A doki a következőket mondta:
Strand mehet, de fürdés után zuhany és száraz fürdőruha a fertőzések elkerülése érdekében
Tűző nap inkább ne csak, szűrt.
Jó nyaralást és babavárást!
Szia
Ha hajlamos vagy a gombára akkor inkább mellőzd a medencés strandolást
Napozgatni azért lehet de ne a tűző napon aszalódj órákig inkább csak olyan vissza fogottan
Szia!
Olvastam,hogy a magzatot a méhen belül nem éri a nap káros sugárzása,tehát nyugodtan ki lehet menni a napra,a vízben való mozgás pedig nagyon jót tesz a babának,és a kismamának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!