Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkezdődött? Még nagyon korai...

Elkezdődött? Még nagyon korai lenne!

Figyelt kérdés
Ma reggel óta folyamatosan görcsöl az alhasam. Rengeteget járok pisilni, fehérfolyásom is egyre több van. A közérzetem nem a legjobb, nagyon fáradtnak érzem magam. Tőzegáfonya kapszulát szedek, hátha csak felfáztam és azért fáj a hasam. Még nagyon nem kéne semminek történnie, csak 34+3 napos vagyok. Meg vagyok rémülve, hogy mégis miért fáj?
2011. dec. 25. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mérd az időt, hogy rendszeresek-e a fájások. Ha nem, akkor valószínűleg csak jóslók. Front van ma, lehet, hogy azért görcsölsz többet. Ezen kívül én mindenféleképpen megmutatnám magam egy orvosnak!
2011. dec. 25. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha aggódsz akár most karácsonykor is menj be a legközelebbi szülészeti osztályra. Megvizsgálnak, megnézik, hogy minden rendben van-e. Egyébként a fájdalmat sok minden okozhatja a legbanálisabb dolog is (székrekedés, sok mákos sütemény, szélgörcsök), de lehet, hogy baj van(sajnos a méhszáj nyílása vagy méhösszehúzódások is lehetnek). Menj orvoshoz, még ma.
2011. dec. 25. 16:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Mostanra szinte teljesen elmúltak a görcsök. Inkább menstruációs görcsnek nevezném, azt ami volt. A kórházi csomag összepakolva, ha reggelig nem javul, vagy rosszabb lesz, sajnos irány a kórház.

Köszi a válaszokat! Kellemes Karácsonyt Kívánok!

2011. dec. 25. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Reméljük a legjobbakat,majd írd meg mi lett:)))
2011. dec. 25. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a meleg fürdő vált be ilyenkor. Ha csak jósló fájásaid vannak, akkor attól jó eséllyel elmúlik, ellazulsz. Ha viszont a meleg fürdő ellenére sem múlnak, sőt erősödnek, gyakoribbak lesznek a görcsök, akkor esélyes, hogy szülni fogsz.
2011. dec. 25. 22:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Tegnap éjfélkor volt egy erősebb görcsöm, azóta jóformán semmi. Visszatértünk a folyamatos tompa sajgásra, de viszont feszül a hüvelyem és fáj. Azt hiszem mégis csak kórház lesz, legalább megnyugtatnak.
2011. dec. 26. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2011. dec. 26. 21:10
 8/9 A kérdező kommentje:
A görcsök teljesen elmúltak, viszont a hasam sokkal lentebb van, mint volt. Végül nem mentünk kórházba, mert a baba is nagyon eleven volt, vérezni nem véreztem. Egy hét múlva kell orvoshoz mennem, remélem addig még kibírjuk. :)
2011. dec. 27. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy elmú

ltak a görcsök. Pihenj sokat.

2011. dec. 27. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!