Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Maradt egyedül itt valaki...

Maradt egyedül itt valaki pocakosan? Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés
a párommal nagyon összevesztünk,már nem először a terhesség alatt.Próbáltam megbeszélni vele a dolgokat,ezerszer átgondoltam,és elegem lett abból hogy mindennap veszekedéssel teleik.visszaköltözöm a szüleimhez.nagyon el vagyok keseredve.
2009. máj. 19. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia, nem csodálom, hogy kivagy.!!!Biztos, hogy menthetetlen a dolog? Nem lehet valamit mégis tenni???
2009. máj. 19. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajnálom hogy így alakult a kapcsolatotok!:(

Ha úgy gondolod tényleg jobb ha visszaköltözöl a szüleidhez! Nekem a barátnőmet hagyta el a párja kb 5-hós terhesen. Sajnos nemvolt egy könnyű helyreállítani a lelki békéjét! Egész nap lehúzott redőnynél,magábazárkózva "tengette" napjait!A családja volt a legnagyobb segítsége, és pár hét múlva már másképp látta a dolgokat,és nagyon várta a pici pocilakóját!:)

Azért ha még van egy kis remény próbáljátok meg rendbehozni a dolgokat!Tudom könnyebb az észt osztani! Ha meg elköltözöl legalább mindkettőtöknek lesz ideje végiggondolni a dolgokat!

Azért nagyon vigyázz magatokra,ne idegeskedj sokat:)

Kívánok neked boldogabb babavárást!

26-hetes kismama.

2009. máj. 19. 19:58
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.próbálom tartani magam,de érzem hogy egyre nehezebb.szeretem a babám,az ő kedvéért akartam megmenti a kapcsolatot.De az apukája abszolút nem törődik velünk,nem érdekeljük.Nincs remény,hónapok óta próbálkozom a helyreállítással.Egyébként 23 hetes vagyok.Elég problémás terhességgel
2009. máj. 19. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.Első vagyok. Nem lehet könnyű, de ha tényleg menthetetlen a kapcsolat, és nem törődik veled, (veletek)akkor jobb lesz külön.Hátha megjön az esze.Mgkérdezhetem, hogy miért problémás a terhességed? 17 hetes kismama
2009. máj. 19. 20:09
 5/11 A kérdező kommentje:
A méhlepényem fedi a méhszájam,rettentő vérszegény vagyok,sokat szoktam görcsölni.A babával Hála Istennek semmi baj.
2009. máj. 19. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha így döntöttél, akkor mihamarabb, mert mindenhez idő kell! Szorítsd össze a fogad és engedd magad a történéseknek. Úgysem tudod kikerülni. Végig kell járni ezt az utat. Most te vagy az első a babáddal!, akárki, akármit mond.

A múló idő és a tennivalók segíteni fog! No meg a szüleid!

Állj talpra, nagyon boldog lehetsz még... ne tedd tönkre magad!

2009. máj. 19. 20:28
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm:-(
2009. máj. 19. 20:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el olyan dolgok mint a babó mocizása,növekedése a pocidban picit feledtetik a bánatodat,és most csakis kettőtökre kell gondolnod!:)

Sok boldogságot nektek az életben!!!:)

2009. máj. 19. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,maradt valaki egyedül! Például én!

Hát mit mondjak? Baromi nehéz! Főleg ha táplálsz érzelmeket iránta!

Én 6hetes voltam mikor külön mentünk. Most 28 hetes vagyok! Tul lehet élni,de nehéz!

Nagyon pozitivan kell hozzá állni az élethez,a dolgokhoz,mert csak igy lehet jó! Most a baba mindenkinél fontosabb! Vigyázz rá!

Én már tudom,h a sírás nem segit. Itt csak az idő ami begyógyitja a sebeket,és rendbe hozza az életet!

Kitartást neked! Ne ez vigasztaljon,de nem vagy ezzel a helyzettel egyedül!

2009. máj. 19. 20:51
 10/11 A kérdező kommentje:
utolsó:Sajnálom hogy neked is így alakult.nem sírok már túl vagyok azon is.remélem jobb lesz az életünk mint eddig volt.
2009. máj. 20. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!