Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy nem kívánok semmit?

Normális hogy nem kívánok semmit?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok és nagyon kínoz az egész napos hányinger, ezért egyáltalán nincs étvágyam, nem kívánok semmit. Ma is csak egy tányér pörit ettem. Csak azért furcsállom mert általában a terhes nőknek megnő az étvágyuk.. Normális ez így? Nem lesz bajom/bajunk belőle? Járt már valaki így? Mi lenne a megoldás?
2011. dec. 22. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
nem mindenkinek nő meg az étvágya, ráadásul az elejére általában az szokott jellemző lenni, hogy undorodsz szagoktól, kajáktól, majd később lesz étvágyad. Teljesen normális, semmi baja nem lesz a babának. Én 12 kilót fogytam a terhesség első 4 hónapjában, mert piszkosul rosszul voltam, utána sem nagyon híztam, elég kevés kaja volt, ami nem jött vissza kapásból. Ma már elmúlt 3 éves a gyermekem, teljesen egészséges, okos, megfelelően fejlődik, átlagos súllyal született.
2011. dec. 22. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok minden nem ízlett de probáld azért ugy beállítani hogy változatosan egyél az fontos.Persze eroszakkal ne egyél:)Reggel egy kis keksz tea-persze jobb ha gyumolcs teát iszol,egyél gyumit meg ilyesmit.Minden okés lessz nem lessz bajotok De ha sokáig fog kínozni a hányás mindenképp konzultálj a dokival.
2011. dec. 22. 18:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :-) Undorodni még nem undorodok, bár most még a kedvenc kajámat se kívánom, de mégis éhes vagyok :-(
2011. dec. 22. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Én mér 27 hetes vagyok, és még mindig nincs étvágyam, soha semmit nem kívánok. Semmit sem híztam, baba jól van, jó nagy is ráadásul. Bajotok nem lesz, max te sem fogsz hízni. Baba meg úgyis elvesz mindent ami kell neki.
2011. dec. 22. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Azért azt ne tedd, hogy nem eszel semmit, mert akkor nem lesz miből fejlődnie a babádnak, és baj lesz belőle! Ha nem hányod ki, csak az inger van meg, akkor is próbálj meg enni, naponta többször keveset, gyümölcsöt, pirítóst, joghurtot, levest.
2011. dec. 22. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom írni, mint a 4-es válaszoló.

Nem kívánok semmit, nem is híztam semmit, sőt kevesebbet eszek, mint terhességem alatt. A babám így is nagyobb mint amekkorának lennie kellene. Elveszi azt, ami neki kell, ne aggódj!

31 hkm

2011. dec. 22. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok az a kívánós kismama, nem eszek többet, mint babavárás előtt még most sem. Eddig 5 kilót híztam, de azt cicire és pocakra, máshol nem látszik. Az elején én nem voltam hányós meg émelygős, viszont augusztusban volt az az iszonyú meleg, nekem akkor nem volt étvágyam. Gyümölcsöket ettem inkább, meg sok-sok folyadékot ittam, és az a lényeg.

A Baba elveszi ami neki kell. Érdemes azért valamilyen vitamint szedni (én Hipp Natalt szedek), meg néha pár falatot enni, legalább gyümölcsöt.

Boldog Babavárást és kellemes ünnepeket!

28h kismama

2011. dec. 23. 08:36
 8/9 anonim válasza:
Szia!sajna én is így vagyok vele.Nem kívánok semmit,ha eszem ,csak azért ,hogy ne legyek éhes.Már azt gondoltam ,hogy evészavarom van ,mert 2-3 napja az foglalkoztat,hogy vajon eszem eleget,vagy miért szorongok az evés miatt?Nektek volt ilyen?soha nem volt gondom az evéssel,csak most mióta terhes vagyok!27 hetes
2012. szept. 18. 12:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok, mint a Kérdező! Éhes vagyok, de semmit sem ennék meg szívesen... Most akkor mi legyen?
2020. okt. 29. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!