Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorégésre mit tudtok még...

Gyomorégésre mit tudtok még ajánlani?

Figyelt kérdés
Salvus vízzel indítom a napot.Napközben Füredi vizet iszok.Így is szokott égni a gyomrom és Renit szedek rá.Igyekszem a táplálkozásomra is figyelni,de minden étel savas.
2011. dec. 22. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Én amikor égett a gyomrom, tejet ittam rá. Ha nem is mindig egy pohárral, de pár koryot, és az nagyszerűen hatott.
2011. dec. 22. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem semmi nem segített csak a szülés. Onnantól, hogy kibújt a baba megszűnt a gyomorégés, előtte minden marta
2011. dec. 22. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Naturlandos vagy más egyéb gyomorégésre való teát. Drogériában, gyógyszertárban kaphatóak.

Nekem gyerek korom óta vannak gyomorpanaszaim, és nekem csak ezek a teák segítenek.

2011. dec. 22. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a rágcsálás vált be. (pirítós, ropi, stb.)
2011. dec. 22. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit undorító, de nekem csak ez vált be: SZÓDABIKARBÓNA.

Vagy felodéva egy kiskanálnyit egy deci vízben, vagy egy kiskanálnyit lenyelni "szárazon" és gyorsan utána a víz.

Én feloldva nem bírtam meginni, mert hányingerem volt az ízétől, de a 2-es verzióval akár egész éjszakára is sikerült megoldani a dolgot.

2011. dec. 22. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
58%

szia!

Én mindig 1 kis pohár friss citromleves vizet szoktam inni, mert az lúgosít!

Nekem eddig bevált! :)

2011. dec. 22. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a citromlé kortyolgatás vált be (érdekes ez a kutyaharapás szőrével dolog, de ahogy olvasom, másnak is működött), meg a korpovit keksz. Esetleg a kefir, tej.
2011. dec. 22. 21:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok eddig:a tej csak pillanatnyilag jó,utána enyhébben ég.Ma szódabikarbónáztam és eddig ok.Nekem a rágcsa nem válik be,mert a liszttől ég a gyomrom.
2011. dec. 24. 21:11
 9/9 anonim válasza:
Szintén a szódabikarbónát tudom ajánlani.Egy evőkanállal teszel kb.2-3dl hideg vízbe összekevered és..gyorsan megiszod.Tény,hogy borzasztó íze van,de pár percen belül hat,szerintem nagyon jó.:)
2012. jan. 4. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!