Egy kicsit megrepedezett a borom oldalt 35hkm. Nektek elmultak ezek a csikok szules utan? Vagy valami kremet tudnatok ajanlani vqgy ezek mar el se fognak mulni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 13:53
1/3 anonim válasza:
Ezek az úgynevezett terhességi csíkok. Nem bírta a kötőszövet az iramot, és megrepedezett. Ezzel már nem tudsz mit tenni, nem fog elmúlni, csak idővel halványodik kicsit, és kifehéredik, de ennyi. Mivel még kb. 5 heted hátra van, lehet hogy több is ki fog jönni. Ezt megelőzésképpen jól krémezd be, esetleg olajozd, hátha kicsit csökkenteni tudod vele a további csíkok kialakulását.
2/3 anonim válasza:
Ami már megrepedt az sajnos nem fog elmúlni!
Használj sűrűn testápolót,vagy baba olajat a további repedések megelőzésére!
3/3 anonim válasza:
Nem mulnak el, ahogyan irtak is, csak idovel kifeherednek es osszebb is huzodnak szules utan, ha mar nem lesz a bor ugy kitagulva. De jo sokaig tart, nem napok es nem is hetek kerdese.
En ugyan a hasamon nem repedtem terhesseg alatt, viszont meg tinikoromban hirtelen nottem sokat es a felkarom repedt be vegig a belso reszen. Mar jo regen volt, kb 16 eve es meg most is latszik, feheres, gyongyhazszinu. Es nekem le sem barnulnak, eleg melyek a repedeseim. Ha nem annyira melyek a repedesek, akkor meg be is barnulhatnak valamennyire es akkor kevesbe fognak latszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!