Ha 7 hetesen elmúltak a tüneteim az normális?
Figyi, nekem 2 gyerekem van (bár három vérandósságot éltem végig), és egyiknél sem voltak terhestüneteim, nem émelyegtem, nem hánytam, nem ettem összevissza, nem voltak különösebb hangulatingadozásaim, nem vizesedtem, vérnyomésom-cukrom rendben volt stb... alig híztam, és könnyen visletem mindannyiszor az egészet. Talán csak annyi, hogy fáradékonyabb voltam főleg az első hetekben és alvási gondjaim voltak a vége felé. De ennyi.
Szóval nem feltétlen jelent baj, ha nincsenek terhestüneteid...
Szerintem minden rendben van nálatok is, drukkolok az uh végett, sztem már lesz szívhang is :-)
üdv
Nekem az elején semmi terhestünetem nem volt.
Később viszont volt egy-két dolog, ami a terhességhez köthető volt: orrvérzés, orrdugulás, szúrt a mellkasom.
De azok az "igazi" terhestünetek nem jöttek elő nálam.
Úgyhogy simán előfordulhat, hogy most nem érzel semmit, és szinte olyan, mintha nem is lennél terhes.
Azt kell, hogy mondjam, hogy a kérdező, meg a 2 válaszoló nem ugyanarról beszélnek. Ugyanis nem mindegy, hogy valakinek egyáltalán nincsenek tünetei, vagy valakinek vannak, aztán hirtelen elmúlnak a 12. hét előtt.
Több helyen lehet olvasni arról, hogy ha hirtelen megszűnnek a tünetek, akkor az bajt is jelenthet, de ne aggódd túl a dolgot, lehet, hogy csak egy-két napos enyhülésről van szó, vagy ilyen szerencsés vagy, és hamarabb vége van a rosszul léteknek.
De biztosat az orvosod tud mondani.
Igen, örülj neki:)
Ha baj lenne,a tüneteid meglennének.
Második vagyok:
Jó, akkor megfogalmazom másképp.
"Nagy" terhestünetem nem volt, hányinger vagy ilyesmi.
De mondjuk feszült a hasam, puffadtam, húzódtak a méhszalagok, amik hamar pikk-pakk eltűntek. Ezért jóformán nem is foglalkoztam velük.
Sokaktól hallom, hogy a terhestünetek nagy része egyik napról a másikra elmúlik, mintha mi sem történt volna, ezért reméljük nála is csak erről van szó, és nem kell egyből rossz dologra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!