Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességtől lehetnek ilyen...

A terhességtől lehetnek ilyen tüneteim? Ez normális?

Figyelt kérdés

amióta terhes vagyok, most 6 hetes kismama, azóta hányingerem van, ami normális is, de rengetegszer ment a hasam, iszonyatos görcsöléseim vannak. hétfőn vizsgált meg a nőgyógyász, azt mondta semmi baj nincs, teljesen jó minden, nem érti a görcsöléseket, és igazán nem mondott rá semmit. ennyi hetesen is normális az a görcsöléses fájdalom mintha megjönne? van amikor éles fájdalom hasít bele, mintha kést döftek volna a petefészkembe vagy méhembe.

A legrosszabb hogy alig bírok enni, félek hogy hamar végig megy rajtam és mindig csikarnak a beleim...

emlékszem, amikor 1. nap megjött akkor hasmenésem volt az összehúzódásoktól, és most is ezek az érzések törnek rám...

2011. márc. 23. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:

A hasam nekem is ment a terhesség elején, sőt, néha még most is (9,5) hetes vagyok, emiatt ne aggódj.

A hasad fájhat attól is, hogy a szervezeted még emlékszik, hogy meg kéne jönne, ill. a szalagok nyúlásától is. Engem ezzel nyugtatott a dokim, mert nekem is nagyon sokat fájt a hasam az 1.terhességemnél, és még most is, a 2-nál. Írass fel magnéziumot, én Magnézium Citrit-et kaptam kapszulában,ez lórugásnyi mennyiség, és csak ez segített, a filmtabletta (MagneB6) nekem annyi, mint halottnak a csók. Viszont ha nagyon görcsölsz, arra figyelj oda, ha úgy érzed, ez nem normális, inkább menj el most az orvoshoz.

2011. márc. 23. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!