Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Heti 1db energiaital nem sok...

Heti 1db energiaital nem sok ugye?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 09:06
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Energiaitalt még nem terhesen se szabadna inni. Tele van mindenféle kémiai anyagokkal. Terhessen végképp nem innék. Van aki végig dohányzik a terhesség alatt, sőt vannak akik isznak is, és mégis egészséges a babájik, de azért tudjuk hogy nem szabad mert nagy a kockázata annak hogy valami baja legyen.
2011. dec. 20. 09:51
 12/41 anonim ***** válasza:
85%
NEM SZABAD TERHESEN ENERGIA ITALT INNI NEM VÉLETLENÜL VAN RÁÍRVA !!!
2011. dec. 20. 09:53
 13/41 anonim ***** válasza:
2011. dec. 20. 09:53
 14/41 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek üzenem,olvassa a válaszaimat,ennyi erővel kismamaákat csak palackos vizet igyunk aminek nátrium tartalma szigorúan ne haladja meg a 22mg-ot! illetve ne merjünk SEMMIT enni,de tényleg semmit,mert minden rossz és gonosz és stb. :DD

Akkora sületlenségek ezek!!!

Most hívtam fel a dokimat,mert mondom majd ő biztos leszid ha tényleg így van! És csodák csodájára mit mondott?! Azt hogy mértékkel de lehet inni! Ez olyan mint a vörösbor szerinte. nem szabadna,de heti-2heti szinte 1-2 deci semmi baj nem lehet!!!!

nem vedelem én sem az energiitalt,már párszor leírtam,hogy heti 1db 250ml-set iszok!

2011. dec. 20. 10:01
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Minek teszel fel kérdést, ha minden nem a véleményeddel egyező választ offolsz, és kinevetsz? Ne haragudj!
2011. dec. 20. 10:21
 16/41 A kérdező kommentje:

nem haragszom :D

csupán megvagyok először is döbbenve hogy ennyi mindent bevesznek egyes kismamák! Tisztelet a kivételnek! Akik józan paraszt ésszel gondolkodnak!

Őszintén! : ha tényleg minden ennyire ártalmas lehet ránk kismamákra nézve mit ehetnénk,ihatnánk a nagy büdös semmit! Jaa,gyümölcsöket??? A génkezelteket???

Most komolyan.....

2011. dec. 20. 10:24
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért tetted fel a kérdést ha már tudod a választ. Aki azt írta hogy ne igyál annak mindenkinek megmagyarázod hogy de igenis lehet. Akkor nem értem a kérdést.
2011. dec. 20. 10:44
 18/41 anonim válasza:
100%

Abban igazad van, hogy manapság minden zöldségben, gyümölcsben van valami műanyag, vegyszer, akármi, és nem lehet kikerülni.

DE!!! Ha ezek ígyis-úgyis bejutnak a szervezetedbe, akkor miért kell még fokozni ezt? Miért kell több káros dolgot megetetned a babával? A felelősség nem csak akkor fog elkezdődni, mikor megszületik a gyerek... már most is felnőtt ésszel kellene gondolkodnod...

2011. dec. 20. 10:50
 19/41 A kérdező kommentje:
Akkor vedd tárgytalannak,most erre mit írjak? :D
2011. dec. 20. 10:50
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező én is azokkal értek egyet, akik leírták, hogy nem ajánlott. Én nem dramatizálom túl a terhességet, de józan ésszel végiggondolom, hogy van az a kb 4-5 dolog, amit terhesen kerülni kell, és azt kerülöm és kibiírom, hogy kerülöm. Azért választhatnál más üdítőt is, ha csak az ízéért iszod. A másik dolog, hogy ennél azért többet ér az, hogy icipici kockázatot sem vállalsz be a gyermeked épsége érdekében. És igen, ha rá van írva, hogy nem ajánlott, akkor meg egyáltalán nem értem még a kérdést sem. Amúgy meg nem kell cinikusan lehurrogni azokat, akik válaszoltak neked csak azért mert nem egyezik veled az álláspontjuk. És egyáltalán nem értem, hogy minek tetted fel a kérdést, ha ilyen sziklaszilárdan megvan a véleményed, akkor úgyis inni fogod, te ezt már szerintem eldöntötted. Mindenesetre jó babavárást és kívánom, hogy minden rendben legyen a babáddal!
2011. dec. 20. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!