Heti 1db energiaital nem sok ugye?
ugyan! nem hiszem hogy ezt is oylan komoylan kéne venni,mint a nyerstojás,meg húsok stb.
Már azt se tudják mivel ijesztgesség a kismamákat!
pl van egy olyan barátnőm aki szinte végig megivott 1-1-et az első trimeszterben és most van egy 2és fél éves egészséges kisfia!
Ennyi!
Ha nagyon kivanod, akkor nyugodtan, de ha azert iszod, hogy ebren tartson, akkor inkabb igyal teat vagy kavet. A kaveban es a teaban coffein van, ami nem annyira karos, mint az energiaitalban levo taurin.
Nem kell mindent mumusnak tekinteni attol, hogy az ember lanya teherbe esik. Mindent lehet enni es inni, amit megkivansz, a lenyeg a mertekletesseg!
3.válaszoló!
az íze miatt iszom inkább :)
09:33-0 vagyok:
A véleményemhez hozzátartozik, hogy én terhességben a csokit kívántam, és a cukros löttyöket, sajnos nem ehettem/ihattam ilyeneket, mert terhességi cukros lettem. Elég hamar kiderült. Ilyen szempontból nekem kínszenvedés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!