Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35,6hetes vagyok, mivel...

35,6hetes vagyok, mivel tarthatnán kicsit fitten magam, kávé, energiaital kizárva?

Figyelt kérdés
este a párommal igen fontos vacsorával egybekötött nagyszabásu rendezvényre megyünk elég késön kezdödik 9kor a vacsora es utána sem léphetünk le azonnal,en már 8-9körül aludni szoktam!mit egyek vagy igyak hogy ne essen bele a fejem a kajába?minden reggel kv .-zok 1 picit este is egy már sok volna?vagy 1 energiaital?esetleg más ötletet is szivesen fogadnék mert nem akarok ártani a babámnak!elöre is köszike!
2009. jan. 17. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem inkább egy tejeskávé mint egy energiaital. Délután pedig próbálj meg pihenni vagy reggel tovább ágyban maradni és lehet hogy még jobban bírod.

További szép babavárást!

38 heteske

2009. jan. 17. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az energiaitalt én sem ajánlanám. Ebéd után dőlj le egy picit és mielőtt elindultok igyál egy nagy bögre teát. A hatása hosszabb távon érvényesül mint a kávénak. A kávé gyorsan felpörget, aztán visszazuhansz az eredeti állapotodba. A tea viszont tovább pörget, csak nem annyira mint a kávé. Talán tovább bírod.

Az állapotodra tekintettel pedig próbáljatok mihamarabb elszabadulni, ha már teher az ottlét. Senki nem fogja szerintem zokon venni.

2009. jan. 17. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

energiaitalt semmiképpen, akkor inkább igyál colát.

nekem annó bevált, mostb 2,5 hónapos a babám, semmi baja.

na meg a tejeskávé, az is jó, de mértékkel.

2009. jan. 17. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szeintem is a legjobb, ha ebéd után lefekszel egy pár órát pihizni, és indulás előtt, egy laza tejes kávé, vagy tea. Biztos fontos esemény, de azért nem hiszem, hogy zokon vennék, ha hamarabb eljöttök onnan, mintha nem lennél babás. Oda is csak emberek mennek!

Ráadásul azt is figyelembe vehetnék, hogy már nem könnyű azt a súlyt egész nap cipelni.

Vigyázz magatokra!!

2009. jan. 17. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Az energiaitalt én abszolút kizárnám! Az átlag embernek sem jó. A sógorom gyomrát is az cseszte ki. Meg amúgy is ki tudja, milyen hatással lenne a kütyüdre. Felpöröghetne a szíved tőled.

A tea, tejeskávé vagy egy kicsi kóla az jobb. De a kólából is max egy pohár. Az is tele van ártalmas dolgokkal.

Pihenj szerintem is kicsit le előtte!

20 hetes kismami

2009. jan. 17. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen annyira aranyosak vagytok,délután pihi este meg 1 pohár tea, nem kockáztatok inkább igy nyugodtabb lesz a lelkiismeretem!23:00remelem már aludhatok!jo egészséget boldog babázást es babavárást mindenkinek!szép napot!pusz
2009. jan. 17. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:

fekudj le koradelutan, és vigyél csokit arra az esetre, ha nagyon almos lennel. a csoki felnyomja picit a vercukorszintet, ezert porgosebb leszel.

de szamits arra, hogyha elmulik a hatasa meg almosabb leszel :D

erezd jol magad!

2009. jan. 17. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!