35,6hetes vagyok, mivel tarthatnán kicsit fitten magam, kávé, energiaital kizárva?
Szia! Szerintem inkább egy tejeskávé mint egy energiaital. Délután pedig próbálj meg pihenni vagy reggel tovább ágyban maradni és lehet hogy még jobban bírod.
További szép babavárást!
38 heteske
Az energiaitalt én sem ajánlanám. Ebéd után dőlj le egy picit és mielőtt elindultok igyál egy nagy bögre teát. A hatása hosszabb távon érvényesül mint a kávénak. A kávé gyorsan felpörget, aztán visszazuhansz az eredeti állapotodba. A tea viszont tovább pörget, csak nem annyira mint a kávé. Talán tovább bírod.
Az állapotodra tekintettel pedig próbáljatok mihamarabb elszabadulni, ha már teher az ottlét. Senki nem fogja szerintem zokon venni.
energiaitalt semmiképpen, akkor inkább igyál colát.
nekem annó bevált, mostb 2,5 hónapos a babám, semmi baja.
na meg a tejeskávé, az is jó, de mértékkel.
Szia!
Szeintem is a legjobb, ha ebéd után lefekszel egy pár órát pihizni, és indulás előtt, egy laza tejes kávé, vagy tea. Biztos fontos esemény, de azért nem hiszem, hogy zokon vennék, ha hamarabb eljöttök onnan, mintha nem lennél babás. Oda is csak emberek mennek!
Ráadásul azt is figyelembe vehetnék, hogy már nem könnyű azt a súlyt egész nap cipelni.
Vigyázz magatokra!!
Az energiaitalt én abszolút kizárnám! Az átlag embernek sem jó. A sógorom gyomrát is az cseszte ki. Meg amúgy is ki tudja, milyen hatással lenne a kütyüdre. Felpöröghetne a szíved tőled.
A tea, tejeskávé vagy egy kicsi kóla az jobb. De a kólából is max egy pohár. Az is tele van ártalmas dolgokkal.
Pihenj szerintem is kicsit le előtte!
20 hetes kismami
fekudj le koradelutan, és vigyél csokit arra az esetre, ha nagyon almos lennel. a csoki felnyomja picit a vercukorszintet, ezert porgosebb leszel.
de szamits arra, hogyha elmulik a hatasa meg almosabb leszel :D
erezd jol magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!