Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig fog tartani ez a...

Meddig fog tartani ez a gyakori pisiles?

Figyelt kérdés

Ejszaka felkelek 3*4* ez meddig tart egesz terhesseg alatt?Es az nem baj ha mas folyadekot nem iszom soha csak teat azt kivanom mindig?

7 hetes vagyok most voltam UH-on,mikor kell mennem legkozelebb ,nem tudom mert kulfoldon elek?

2009. máj. 18. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem úgy a 12. hét körül abbamaradt és csak az utolsó hetekben jött elő újra. Szerintem nem baj, ha teát iszol, csak ne legyen túl erős. Itthon a következő uh. a 12. héten van, ami genetikai uh, ilyenkor nézik meg a babát alaposan kutatva az esetleges gen.i betegségekre utaló jeleket (nyaki redő mérés, orrcsont). Minden jót Nektek!
2009. máj. 18. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
A fekete teát probáld kerülni,olyat igyál ami gyümölcsből készül(pl.milford).Azt mondják a 2.trimeszterbe kevesebbet kell majd pisilni,bár én akkor is sokat voltam.Külföldön nem tudom hogy müködik az uh,itt a12.héten kéne legközelebb menned.Ott nem mondta az orvos hogy mikor menjél?Egy 31 hetes kismama
2009. máj. 18. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a tea nem erős és nem cukrozott akkor nincs gond.

Ami a gyakori pisilést illeti én 22 hetes vagyok és a helyzet változatlan. Van, hogy csak 3-4-szer kelek fel, akkor örülök, de vannak olyan éjszakák, amikor 8-szor. Na, ilyenkor nem ébredek valami kipihenten.

Igazából én úgy érzem, hogy csak rosszabbodik a helyzet, hiszen a manó növekvő súlya egyre jobban nyomja a hólyagomat.

2009. máj. 18. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!