Meddig fog tartani ez a gyakori pisiles?
Figyelt kérdés
Ejszaka felkelek 3*4* ez meddig tart egesz terhesseg alatt?Es az nem baj ha mas folyadekot nem iszom soha csak teat azt kivanom mindig?
7 hetes vagyok most voltam UH-on,mikor kell mennem legkozelebb ,nem tudom mert kulfoldon elek?
2009. máj. 18. 11:25
1/3 anonim válasza:
Nekem úgy a 12. hét körül abbamaradt és csak az utolsó hetekben jött elő újra. Szerintem nem baj, ha teát iszol, csak ne legyen túl erős. Itthon a következő uh. a 12. héten van, ami genetikai uh, ilyenkor nézik meg a babát alaposan kutatva az esetleges gen.i betegségekre utaló jeleket (nyaki redő mérés, orrcsont). Minden jót Nektek!
2/3 anonim válasza:
A fekete teát probáld kerülni,olyat igyál ami gyümölcsből készül(pl.milford).Azt mondják a 2.trimeszterbe kevesebbet kell majd pisilni,bár én akkor is sokat voltam.Külföldön nem tudom hogy müködik az uh,itt a12.héten kéne legközelebb menned.Ott nem mondta az orvos hogy mikor menjél?Egy 31 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha a tea nem erős és nem cukrozott akkor nincs gond.
Ami a gyakori pisilést illeti én 22 hetes vagyok és a helyzet változatlan. Van, hogy csak 3-4-szer kelek fel, akkor örülök, de vannak olyan éjszakák, amikor 8-szor. Na, ilyenkor nem ébredek valami kipihenten.
Igazából én úgy érzem, hogy csak rosszabbodik a helyzet, hiszen a manó növekvő súlya egyre jobban nyomja a hólyagomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!