Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4d-s kép, megnéznétek? Fiú v...

4d-s kép, megnéznétek? Fiú v lány szerintetek?

Figyelt kérdés

combikák látszank, meg elvileg a zacsi. ez már biztos szerintetek vagy lehet belőle lány:)?

ezen uh után egy sima 2d-n lányt mondtak mégis...inkább ennek higgyünk ugye?

[link]

2011. dec. 16. 22:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%

Biztos, hogy kislány!

A 2D-nek jobban hinnék egyébként.

Ilyen idősen, ha fiúcska lenne, már a kis kukijának is jól kéne látszódnia, de itt nincs semmi, csak a nagyajkak!

2011. dec. 27. 19:08
 22/28 A kérdező kommentje:

köszönöm a további válaszokat!

hááát nagyon kiváncsi vagyok már:)

van már egy nagyfiam, ezért el kell mondjam egy hajszálnyival jobban örülnék egy csajszinak, de ha kisfiu lesz akkor az is tökéletes természetesen:)

2d-s képem sajnos nincs...:( de felvétel van a 4d-s uh-ról, ahol 2d-s felvételek is vannak ugye, azt át fogom nézni. ha kiderül, megirom mindenképpen:)

2011. dec. 27. 19:14
 23/28 anonim ***** válasza:

21-es vagyok. A kisfiunk így nézett ki 26 hetesen a 4D-n:

[link]

Most kislányt várunk, neki olyan, mint az általad belinkelt képen!

2011. dec. 27. 19:15
 24/28 A kérdező kommentje:

igen, a képen egyértelműen látszik a fütykös is, ahogy a nagyfiamnál is látszott! de lehet h a combikák közt van, s ezért nem látszik a képen, hisz a miénk ugye kicsit oldalról van, nem teljesen telibe.

persze ezek csak találgatások...de tényleg alig várom már h kiderüljön...lehet h elmegyek egy ujabb 4d-re, mert nem biztos h kibirom a 36hetes uh-ig...:)

2011. dec. 27. 19:23
 25/28 A kérdező kommentje:
ja, meg azért látom én személy szerint talán inkább zacsinak, mert nincs végig rajta a "vonal" ami ugye a 2 nagyajak összeérésénél, szoval érted. ezért is voltam kiváncsi mások mit gondolnak:) nagyon izgis:)
2011. dec. 27. 19:25
 26/28 A kérdező kommentje:

no, azt hiszem felesleges 4d-re mennem. megnéztem a felvételt, s találtam egy részt, ahol egyértelműen látszik h fiucska, akármit is mondott utána egy másik orvos...

lefotoztam a tv-t:) itt a link:

[link]

itt látszik a zacsi felett a fütyi is.

2011. dec. 27. 19:45
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem most volt de kiváncsi lennék ,hogy végülis mi lett ??

Mondjuk látni a második képen a kukacot :)

2012. okt. 17. 10:02
 28/28 A kérdező kommentje:

szia

bizony kukacos lett:) már lassan 8hónapos! ugyh teljes a ffi uralom:))) 3at nem hinném h vállalunk már.

2012. okt. 17. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!