4d-s kép, megnéznétek? Fiú v lány szerintetek?
combikák látszank, meg elvileg a zacsi. ez már biztos szerintetek vagy lehet belőle lány:)?
ezen uh után egy sima 2d-n lányt mondtak mégis...inkább ennek higgyünk ugye?
Sziasztok!
Én nem vagyok még gyakorlott, és egyáltalán nem látom a képen, amit mondotok!
Segítsetek már hol kellene látnom?
Koordis jelleggel segítsetek, pl, alulról 3 centi, jobbról 1 cm. így be tudom lőni a képen a lényeget!
Köszi :)
21:09-es vagyok.Utolsó kettő válaszadónak, egy kicsit segítek:)
Elhiszem, hogy első látásra bonyolult, de majd ha ott tartotok, akkor minden kép fejben lesz:)
Szóval a bekarikázott részről kellene eldönteni, hogy az zacsi, vagy a nagyajkak.Kicsit oldalas a kép, félig meddig látni a combokat is.Remélem így már ti is megvagytok:)
hello, szuper h ennyien irtatok, köszönöm:)
igen, amit az utolsó kedves válaszoló bejelölt, azt kell nézni:)
nagyon kiváncsi vagyok! :) a 36hetes uh-ra ha megyek, mindenképpen rákérdezek ujból:) de az még 6hét...február 24re vagyunk kiirva, szoval biztosat csak akkor fogok tudni irni hogy mi is lett a végeredmény, de igérem irok :)
nagyon köszönöm a belinkelt hasznos képeket is! s természetesen örülök ha még jönnek válaszok:) szép napot mindenkinek
11-es vagyok, és köszönöm a segítséget, hasznos volt :)
szerintem lányzó :)összevetéseim alapján :)
nem mint szakértő!
ÉN még segítséggel sem látok semmit, bocsi :(
Azért kíváncsi vagyok fiúcska vagy leányka lesz végül!
Gratula, és könnyű szülést!!!!
tuti kislány!
Majd írd meg kedves válaszoló, ha már biztosra tudod:)
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!