Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4d-s kép, megnéznétek? Fiú v...

4d-s kép, megnéznétek? Fiú v lány szerintetek?

Figyelt kérdés

combikák látszank, meg elvileg a zacsi. ez már biztos szerintetek vagy lehet belőle lány:)?

ezen uh után egy sima 2d-n lányt mondtak mégis...inkább ennek higgyünk ugye?

[link]

2011. dec. 16. 22:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%

En hinnek ennek. Az tenyleg egy zacsko es a ket golyo is kidudorodik. :)

Nekem csak fiaim vannak, mi is mindig zacsit lattunk, ez latvanyosabb, mint a kuki, ezert szoktak errol beazonositani.

2011. dec. 16. 22:52
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is fiút mondanék erre!
2011. dec. 16. 23:03
 3/28 anonim ***** válasza:
70%
12 heten 4dn zacit lattak 16-n szinten 4 d latszon a nunaja! En semtudom mi van most! Majd januarba kiderul! Neked is azt tudom mondani majd kiderul, mind1 egeszseges legyen
2011. dec. 17. 08:01
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a magzat? Ez fontos lenne!
2011. dec. 17. 08:13
 5/28 A kérdező kommentje:

25hetesen készült ez a kép, s a kötelező 29hetesen mondák h kislány.

persze h az a lényeg h egészséges legyen, nem is kérdés:) teljesen mindegy volt a neme, de azért szeretném tudni,hogy ugy készüljünk azért az érkezésére:)

köszi az eddigi válaszokat

2011. dec. 17. 08:23
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak a kuki látszik azon a fotón amit kaptunk, de a videón van egy ugyan ilyen pillanat, és kisfiút várunk, mondjuk nekünk végig fiút mondtak:)

34hkm

2011. dec. 17. 18:28
 7/28 anonim ***** válasza:
36%
a herék szülés előtt szállnak csak le a herezacskóba, szóval csak a kukacról lehet gondolni, hogy fiú. Amúgy én még a testrészt sem ismerem fel erről a képről.... nálunk a 28. heti UH-n 7 mm.es volt a kispöcök, ez a kis "nyúlvány" nincs több 2 mmnél...már ha egyáltalán azt kell nézni:)))
2011. dec. 18. 20:09
 8/28 anonim ***** válasza:
64%

Csak kozvetlenul szuletes elott szallnak le?

Ezt honnan szedted?

Mondjuk attol fugg, hogy melyik baba mikor szuletik meg...

Mi 33 hetesen voltunk egyik gyerekkel, 34 hetesen a masikkal 4D-n, mint irtam hatarozottan lattuk a zacskot es a dudorokat. A dòki is mondta, hogy leszalltak a herek.

Szoval az utolso valaszolo informacioja nem igazan korrekt, ezert kar volt engem lepontozni.

De ha nekem nem hiszel, akkor olvass utana, majd informaltabban hirdesd az iget.

Csak 1-2 hely a tobb szazbol:

[link]

[link]

De van, ahol azt irjak, hogy mar a huszas hetekben is elkezdodhet a folyamat.

Az elso valaszolo voltam.

Udv!

2011. dec. 18. 20:28
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

A herék a 27. héttől szállnak le.

Nekem 3 fiam van :)

Ilyen korban a lány magzatoknak már nem dudorodnak ki ennyire a nagyajkak.

Nálunk kukit nem láttak az utolsó fiúnál, csak zacsit és az éppen ilyen volt.

Gratulálok!

2011. dec. 18. 20:55
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nézem tipikusan heréknek!Szerintem kislány is lehet éppúgy.Keresgéltem egy kicsit a neten, és találtam képeket, amik nagyon hasonlítanak a kisbabád "testrészéhez".Ezek a lányosak:

[link]

A fiús képeken, mag sokkal nagyobb a zacsi, mint nálatok.Nézegesd meg, de sztem ne vedd 100%-ra a fiút:)

[link]

Majd azért ha kiderül, hogy mi lett a neme, lszi írd azért meg, kiváncsi vagyok!

2011. dec. 18. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!