4d-s kép, megnéznétek? Fiú v lány szerintetek?
combikák látszank, meg elvileg a zacsi. ez már biztos szerintetek vagy lehet belőle lány:)?
ezen uh után egy sima 2d-n lányt mondtak mégis...inkább ennek higgyünk ugye?
En hinnek ennek. Az tenyleg egy zacsko es a ket golyo is kidudorodik. :)
Nekem csak fiaim vannak, mi is mindig zacsit lattunk, ez latvanyosabb, mint a kuki, ezert szoktak errol beazonositani.
25hetesen készült ez a kép, s a kötelező 29hetesen mondák h kislány.
persze h az a lényeg h egészséges legyen, nem is kérdés:) teljesen mindegy volt a neme, de azért szeretném tudni,hogy ugy készüljünk azért az érkezésére:)
köszi az eddigi válaszokat
Nekünk csak a kuki látszik azon a fotón amit kaptunk, de a videón van egy ugyan ilyen pillanat, és kisfiút várunk, mondjuk nekünk végig fiút mondtak:)
34hkm
Csak kozvetlenul szuletes elott szallnak le?
Ezt honnan szedted?
Mondjuk attol fugg, hogy melyik baba mikor szuletik meg...
Mi 33 hetesen voltunk egyik gyerekkel, 34 hetesen a masikkal 4D-n, mint irtam hatarozottan lattuk a zacskot es a dudorokat. A dòki is mondta, hogy leszalltak a herek.
Szoval az utolso valaszolo informacioja nem igazan korrekt, ezert kar volt engem lepontozni.
De ha nekem nem hiszel, akkor olvass utana, majd informaltabban hirdesd az iget.
Csak 1-2 hely a tobb szazbol:
De van, ahol azt irjak, hogy mar a huszas hetekben is elkezdodhet a folyamat.
Az elso valaszolo voltam.
Udv!
A herék a 27. héttől szállnak le.
Nekem 3 fiam van :)
Ilyen korban a lány magzatoknak már nem dudorodnak ki ennyire a nagyajkak.
Nálunk kukit nem láttak az utolsó fiúnál, csak zacsit és az éppen ilyen volt.
Gratulálok!
Én nem nézem tipikusan heréknek!Szerintem kislány is lehet éppúgy.Keresgéltem egy kicsit a neten, és találtam képeket, amik nagyon hasonlítanak a kisbabád "testrészéhez".Ezek a lányosak:
A fiús képeken, mag sokkal nagyobb a zacsi, mint nálatok.Nézegesd meg, de sztem ne vedd 100%-ra a fiút:)
Majd azért ha kiderül, hogy mi lett a neme, lszi írd azért meg, kiváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!