Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is fázott kopraterhessége...

Más is fázott kopraterhessége idején?

Figyelt kérdés
Én 6 hetes vagyok,de kb 2 hete állandóan fázom, egész nap meg akarok fagyni. Pedig előtte mindig melegem volt. A hormonok szórakoznak velem?

2011. dec. 16. 20:48
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi: koraterhessége idején.
2011. dec. 16. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon fáztam. Még 23 fokban is harisnyában, két zoknikban ültem a lakásba. Kb. 12.-13. hétig tartott. Utána elmúlt. Most 23 fokban itt ülök egy szál pizsiben :)

18 hkm

2011. dec. 16. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 11 hetes, párom alsóban mászkál, rajtam atléta, póló, pulóver, zokni, és még kötött mamusz is van! Én majd megfagyok! De remélem hamarosan elmúlik! Szerintem természetes, bár erről nem igazán írnak sehol!
2011. dec. 16. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Az első terhességem alatt kb félidőig akartam megfagyni. Most a másodikkal ez csak az első 2-3 hónapban volt jellemző, szerencsére.

Pedig sokaktól hallom, hogy a kismamáknak mindig melegük van, hát én erre rácáfolok, de úgy látom, mások is. :)

2011. dec. 16. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
igen ez termeszetes en megakartam faggyni, a nyar kellos kozepen nagy vastag takaroval jarkaltam a lakasban magamra tekerve ugy faztam :))korulottem levok meg izzadtak a nagy melegben
2011. dec. 16. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:

szia

első terhességem alatt én is folyamatosan fáztam. Kb a 14-16 hétig.

Utána folyamatosan melegem volt, szülés előtti nap havas eső esett, és nagyon hideg volt, egy vékony hosszú ujjú pólóban sétálgattam az udvaron.

2011. dec. 16. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
én kb a 4. héten azt hittem megsülök. 5 héttől fázok, most is :)
2011. dec. 17. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Én május végén estem teherbe, és nyáron voltam az első trimeszterben. Július első heteiben volt az az iszonyú kánikula, de én vastag dunnába + plédbe takaróztam állandóan fázam!! :) Abba a nagy melegbe is beöltöztem állandóan mint télen.

De aztán elmult persze nálam is.

:)

Jó pocakosodást.

2011. dec. 17. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Én éppen az ellenkező póluson voltam, folyamatos hevüléseim voltak, de olyan szinten, hogy éjjelente ki kellett menjek az erkélyre - igaz, én szeptemberben voltam 6 hetes.
2011. dec. 17. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!