Fázott volna a babám?
Szerintem igen. Ha hideg valakinek a teste, általában fázik. Vidd el orvoshoz, lehet hogy beteg lesz.
Egy kismama
Mennyi idős?
Én még várnék az orvossal, majd ha folyik az orra, hőemelkedése van, sokat tősszög, akkor elég elvinni.
Lehet, hogy csak a keze fázott, ha szabadon volt és nem volt rajta kesztyű vagy nem dugta be a kabát ujjába.
Mennyi idős!
Ha még pici normális hogy hideg a keze.
Ha a tarkója meleg akkor nem fázik.
20 hónapos kisfiú anyukája
A lányom 10 hós rajta is hosszú body egy poló egy vastag pulcsi volt és egy mellény (pufi) tegnap és jéghideg volt a keze!De a tarkója neki is kézmeleg volt!A keze természetesen fázik,mert nincs rajta semmi,én csak reménykedem hogy majd télen elviseli,mert tavaly még 1 hónaposan is addig piszkálta az overáll kesztyűjét amíg ki nem bújt a keze!
Ne aggódj nem fázott,max ha folyik az orra elviszed a dokihoz!DE nem FÁZOTT!
Ha a tarkó meleg akkor nem fázik, mindig az a mérvadó! Mi most indulunk a hegyekbe gesztenyét szedni, én is így fogom felöltöztetni. Vastag pulóver, és mellény.
Tuti nem fázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!