Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fázott volna a babám?

Fázott volna a babám?

Figyelt kérdés
Tegnap késő délután sétáltunk 18:30-ra értünk haza. Volt rajta egy hosszúujjú body, hosszúujjú felső, meleg pulóver és egy vastag mellény. A keze jéghideg volt, de a tartója kézmeleg. Nagyon-nagyon hideg volt a babám keze, ez bizonytalanított el.
2010. okt. 2. 09:28
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem igen. Ha hideg valakinek a teste, általában fázik. Vidd el orvoshoz, lehet hogy beteg lesz.

Egy kismama

2010. okt. 2. 09:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiamnak (7 hós) is mindig hideg a keze!!! Azt mondta a doki, az, hogy hideg a keze, nem azt jelenti, hogy fázik...Mennyi idős a pici? Ha a tarkója meleg, akkor elvileg nem fázik!
2010. okt. 2. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Máskor adjál rá kesztyűt.
2010. okt. 2. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Mennyi idős?

Én még várnék az orvossal, majd ha folyik az orra, hőemelkedése van, sokat tősszög, akkor elég elvinni.

Lehet, hogy csak a keze fázott, ha szabadon volt és nem volt rajta kesztyű vagy nem dugta be a kabát ujjába.

2010. okt. 2. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
tüsszög, nem tősszög, bocsi...
2010. okt. 2. 09:43
 6/9 anonim ***** válasza:
A felnőttnek is hideg a keze,ha nincs rajta kesztyű! Az nem azt jelenti,hogy a teste fázott! Azért kesztyű még korai szerintem. Semmi baja nem lett,ha a tarkója meleg,akkor nem fázik.
2010. okt. 2. 09:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Mennyi idős!

Ha még pici normális hogy hideg a keze.

Ha a tarkója meleg akkor nem fázik.

20 hónapos kisfiú anyukája

2010. okt. 2. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 10 hós rajta is hosszú body egy poló egy vastag pulcsi volt és egy mellény (pufi) tegnap és jéghideg volt a keze!De a tarkója neki is kézmeleg volt!A keze természetesen fázik,mert nincs rajta semmi,én csak reménykedem hogy majd télen elviseli,mert tavaly még 1 hónaposan is addig piszkálta az overáll kesztyűjét amíg ki nem bújt a keze!

Ne aggódj nem fázott,max ha folyik az orra elviszed a dokihoz!DE nem FÁZOTT!

2010. okt. 2. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tarkó meleg akkor nem fázik, mindig az a mérvadó! Mi most indulunk a hegyekbe gesztenyét szedni, én is így fogom felöltöztetni. Vastag pulóver, és mellény.

Tuti nem fázott.

2010. okt. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!