5 hetes vagyok, de már annyi minden érte szegénykémet. Nálatok is volt ilyen?
én nem szednék nem csöpögtetnék innentöl semmit sem.
antibiotikum a legrosszabb ami lehet.
de elvileg minden gyógyszertartalmu készítménynek lehetnek mellékhatásai a baba szerveinek a kifejlödésében.
egyszerüen semmit nem vettem be.
nekem is volt hányos fosós vírusom, egy délután ültem a wc fölött, és 10 hetes terhes voltam.
barátnöm meg olyan lázas volt, hogy hütöfürdözött de nem vett be semmit.
Köszi nektek! Én is így tudom, ahogy az első válaszoló, de sokan mást mondanak, azért is írtam ki a kérdést.
A hányósfosós éjszaka nem szedtem semmit, de másnap olyan rosszul voltam, hogy muszáj volt bevennem valamit, akkor még nem tudhattam a terhességről sem.
Most gondolom nemhiába mondta a doki, hogy a gyulladást valaminek le kell vinnie, nem egy sima megfázás, mikor tegnap alig tudtam beszélni, úgy fájt a torkom, örülök, hogy egyáltalán nem egyből adta az antibiotikumot. Úgy tudom, hogy egy kötőhártya gyulladás pedig nem múlik el gyógyszer nélkül. Így azt én nem merem megtenni, hogy semmit ne szedjek rá, főleg a szövődmények miatt, illetve hogy a fiamat is visszafertőzhetem.
Szia!
Most volt nemrég Czeizel Endre műsora a "9 hónap" a tv-ben, ez egyébként minden szombaton van, de a legutóbbi adásban pont erről beszélt, hogy mit szabad, vagy nem szabad szedni! Azt mondta, ha lázas a kismama és semmit nem szed be rá, akkor majdnem biztos, hogy baja lesz a babának, míg ha beszed bármi lázcsillapítót, akkor 0,1 % hogy baja lesz! Ezt mondta pl a migrénről is, hogy ilyenkor be KELL szedni valamit az anyukának, mert ha nem akkor a migrén miatt 4x akkora esélye van a végtaghiányos babának, mintha nem szed be semmit!
Szóval szerinte inkább szedjünk be valamit, fejfájás, láz, vagy gyulladás esetén, mert ha nem, azzal többet ártunk csak!
De nézd meg te is:
Utolsó vagyok!
Válaszolva a kérdésedre: NEM lesz baja a babádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!