Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy beteg a...

Ha kiderülne, hogy beteg a babátok, megtartanátok vagy sem?

Figyelt kérdés
Ha pl később, 12 hét után kiderül, hogy Down kóros. Ma beszélgettünk erről a párommal(még nincs baba), hogy vajon mit csinálnánk. Hihetetlen nagy fájdalom, de akkor már teljes kis ember, hogy lenne szívem megölni. Szóval abban maradtunk, hogy fogalmunk sincs, mit csinálnánk. Ti mit csinálnátok?
2009. máj. 17. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen!Elmentem előtte a nőgyógyászhoz rákszűrésre,megnézett és nem mondott semmit.Mondtam neki,megvan rendesen a menzim,de valami mégse stimmel.Ekkor talán a 3.hóban lehettem.Aztán november végén állandóan fájt a belem és emiatt mentem UH-ra,ahol megállapitották a tágulataimat és ahogy masszirozta a doki a hasamat előbukkant valami.Én azt hittem még egy daganatot is talált és a kinézetéből semmi jót nem vettem ki.Aztán kérdezték,hogy ki a nődokim,mondtam,már hivták is és mondták a baba méreteit.Hát majd elájultam.A baba mozgásokat azért nem vettem észre,mert nekem a belső részeim nem tudom a cukor miatt-e,de állandóan mozognak és kluttyognak meg mindenféle ételre felfújódok,most is olyan vagyok,mint aki a 6.hónapban van.Epével is műtöttek még 10 éve és azóta se jöttem rendbe.Szerintem elég ritka az én esetem,de egyik terhességem se volt egyszerű.Végül is rendesen szültem,bár császárra készültek,mert a bab nyakára tekeredett a köldökzsinór és harántba feljött az utolsó pillanatban!Végül is nagy-nagy szerencsém volt minden téren!

Neked boldog babavárást és könnyű szülést kivánok!Gondolj erősen arra,hogy minden nagyon jó lesz!

2009. máj. 18. 13:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem akarok senkit megbántani, de úgy gondolom, hogy annál önzőbb ember em létezik akinek megmondják, és tudja, hogy súlyos beteg less a gyereke, és ennek ellenére megtartja, és végig nézi a szenvedéést. Honnan tudja az az ember, hogy az a gyermek élni akar így?A szülő nem gondola másra, cask saját magára, mert az nem élet amikor a gyerek nem tud felállni, enni. Aki azt írta, hogy,

Csak Isten vehet és adhat életet. Nekünk bekell fogadni akkor is ha csak így tudna élni- annak az embernek azt mondanám, hogy én is hiszek Istenben de ez nem a gyerekedről szól, hanem rólad. Tudod , én egy olyan országban, és egy olyan helyen dolgozom, ahol ész nélkül szülik sorra a nagyon súlyos betegeket, és én közöttük dolgozom, és szerintem te még nem láttad a Poklok poklát. Ezen a gyerekek, tollókocsiban fekszenk önkívületi állapotban, mozogni nem tudnak, egy testartásban van a fejük, a nyelvük kilóg, ordítanak, és olyanok, mint egy zsák krumpli. Azt sem tudják milyen bolygón vannak. Na, ez kell gondolom mindenkinek. Én soha nem akrnám a gyermekemet így látni, mert ez nem élet.

2015. márc. 14. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!