Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek szép név a Simon?

Szerintetek szép név a Simon?

Figyelt kérdés
Nálunk a családban senkinek nem tetszik. Nekem viszont nagyon. Kíváncsi vagyok más ki mit gondol :)
2011. dec. 15. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Én sem adnám neki, az eredete miatt. Nálunk ez is fontos.

Az viszont a legfontosabb, hogy a párodnak is 100%-ig bejöjjön :)

Én például egy expasim nevét sem adnám, pedig az Ervin nagy kedvencem volt.:)

2011. dec. 15. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:

hihi, nem vagyunk kisebbségiek....:D

sőt apósom felmenői németek, így a vezetéknevünk is németes, Henn Lilien lesz a csajszim, de ne értsd félre, nem bántódtam meg, csak ebből is látszik, hogy egyedül a szülőknek kell megfelelnie a névnek, úgyis mindenkinek másképp cseng a fülébe.

2011. dec. 15. 15:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Nekem tetszik a Lilien (bár még soha nem hallottam). Nekem nem jutott eszembe, hogy kisebbségi lenne.

Nyáron voltunk egy esküvőn és volt egy 2 év körüli kisfiú. Simonnak hívták. Akkor szerettem bele a névbe :)

2011. dec. 15. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, mert ismerek két családot is akiknek Simon a vezetéknevük, és ők ugranak be a névről. Elég zűrös alakok :)
2011. dec. 15. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik:)
2011. dec. 15. 18:00
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
Nekem is tetszik a Simon név. Az én nagyfiam Adrián, a 3évesem Ármin Krisztofer, a pocakbaba aki szintén kisfiú Benett Noel lesz. Szerintem ne foglalkozzatok azzal, hogy ki mit mond, ha nektek tetszik, akkor nyugodtan adjátok ezt a nevet a babátoknak. 19hkm
2011. dec. 15. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!