Mondanátok nekem szép lányneveket, amiket könnyű becézni és nem csúfolhatóak? Simon vezetéknév mellé.
Mondanátok nekem szép lányneveket, amiket könnyű becézni és nem csúfolhatóak?
A Barbara, Zsófia, Viktória, Eszter, Annabella és Gabriella félig meddig tetszenek, de még mindig nem az igaziak és ugye Ő egy életen át viselné.
Simon vezetéknév mellé kellene.
Előre is köszönjük!
A Zsófiát könnyen ZsóFIKA jelzővel illethetik...
Renáta, Szilvia: Ezek illenek is a Simon névhez, és sokféleképpen lehet őket becézni. Csúfolódni meg egyáltalán nem lehet velük.
Off:
Mi van a Boglárka névvel? Az elmúlt fél évben 4 ismerősömnek született lánya és mind Boglárkának hívják. Az unokatesóm pedig most vár babát és ugyancsak Boglárkának szeretné keresztelni. Nekem már hányingerem van ettől a névtől, mondjuk nem a babák miatt, hanem a felnőtt Boglárka ismerősöm miatt.
Elnézést kérek a Boglárkáktól és az offért. Nem állt szándékomban megsérteni senkit.
Teodóra
Liliána
Teoblanka
Kornélia
Simon Nikolett
Simon Eszter
Simon Nóra
Simon Petra
Simon Krisztina
Simon Liza
Simon Flóra
hirtelen ennyi jutott eszembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!