Szép név a Fanni? Simon a vezetéknév. Szeretnék egy második nevet is adni a kislányomnak, de nem tudom mi lehetne? Simon Fanni .
Szerintem szép név, nekem Radnóti Miklós, és Gyarmati Fanni jut róla eszembe : )
Tetszik még: Hanna, Anna, Rozi, Johanna, Franciska, Stefi, Gréta, Elizabet, Sarolta, Sára, Emese, Diána, Zia, Zoé, Tita... Ezeket most második névnek írtam, egyébként :$
Fanni...hmmm....nem is értem miért húzlak:DGyönyörű név:D
A Fanni lenne az első név ha jól gondolom ugye?:)Dédim neve is Fanni volt,de mindneki csak Fáni mamának hívta:DEz olyan édes:)
Második névnek adhatnátok esetleg Auróra(Csipkerózsika eredeti neve)?Az a baj,hogy így Simon Fanni Auróra hülyén hangzik és fordítva is.A Fanni inkább másodiknak,csak ha az jobban tetzsik akkor azt használjátok,csak 2.nak jobban hangzana.Akkor mondjuk Simon Gréte Fanni:)
Harmadik valaszolonak irom en is:Nagy Agnes?:)
Edesanyam leanykori neve:).Gyonyoru nevet kap a kislanyod.Most komolyan meghatodtam...(ezek a hulye hormonok a terhesseg alatt:)
Kerdezo:Nagyon szep nevet talatatok.Szep es egyszeru es meg csak becezni sem kell.
Masodik nev?Hat,nem is tudom.Leirom nekem mik tetszenek.
Flora,Dalma,Lidia,Debora,Jazmin,Leila,Roza,Patricia.
Udv:36 hetes kismami
A Fanni szép név, unokanővéremet is így hívják!:-)Lehetne...
Simon Fanni Laura
Simon Fanni Dorina
Simon Fanni Marina
Szerintem a betűre végződjön, mert két i betűre végződő hülyén hangzik. Majd írd meg, hogy mi lett!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!