Szerintetek szép név a Simon?
Dehogy haragszom.Ha valaki képes normálisan véleményt nyilvánítani, azért soha nem haragudnék.
Csak nem szeretnék olyan nevet adni a gyerekemnek, ami miatt furcsán néznek majd rá. Ezért is érdekel, hogy hogyan reagálnak rá az emberek.
érdekes, mert ahogy elolvastam, rögtön az ugrott be, hogy nem tetszik, de minél többet mondogatom, annál jobban tetszik.:)
olyat válasszatok, ami mindkettőtöknek rögtön megfelel.
Nekünk van egy 3 éves Árminunk, már jóval a fogantatása előtt megvolt a neve, nem is volt kétséges. Most kislányt várunk, a férjem egy csomó névre rábólintott, rá 2 napra már húzta a száját, végül a 28. hét körül döntöttük el a Lilient, ami neki is nagyon tetszik, és éreztük, hogy ez az igazi, a pocakomban egy Lili lakik.:)
Én a Dániel névvel jártam így! Mindenki lefujjogta a családba.
Anyósom például Benkő Dánielhez kötötte rögtön. Nekem semmi a bajom a fickóval. Én birom a lazaságát.
De kerestünk más nevet.
Bocs az OFF-ért.
Nekem a Lilienről jutott eszembe, hogy "kisebbségi" név. Nekem ugyan olyan a hangzása, mint a Szamantának, Dzsesszikának, stb. Egy Lili nálam csak "simán" Lili :)
Egyébként szerintem szép a Simon. Valamiért valami kellemesre asszociálok, ha eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!