Feszültség ellen mit lehet tenni?
Szia!Nekem is elment az első babám-6 hetesen.A másodiknál megrövidült a méhnyakam,kétszer kórház.Minden kihúzott hétnek örültünk,a dokik a koraszüléstől féltek.Itthon sok fekvés,alig mehettem valahova és végig ronyoztam,hogy minden rendben legyen.
Most már van egy 4 hónapos egészséges kislányom.Teljesen megértelek.Mindenki azt mondja,utána jön az igazi aggódás,ha megszületett-én azóta nyugodt vagyok.
Kitartás!25 hét az már szép idő!Ugyis hiába írom ,ne idegeskedj,nekem is hiába mondták-aki nem éli át ,nem is tudja!Írigyeltem a sok kismamát,akik élvezték a terhességet.
Ez miatt nem lesz baja a babónak!Vigyázz magadra,az a lényeg!
Én azt tanácsolnám, fogadj meg egy mondást: A szervezet maga generálj a bajokat. Az agy nagy úr, azt teszi a szervezeteddel, amire gondolsz. Ha azt mondogatod, hogy jaj de fáj a fejem, fájni is fog. De ha azt mondogatod, hogy már nem is fáj annyira, hamarabb el fog múlni.
Szóval próbálj arra gondolni, hogy minden vizsgálat rendben van, így minden rendben van. A kicsi mozog, ez mindig nyugtasson meg!:-)
BEszélj hozzá, meséld el neki, hogy mennyire várod, és hogy fogsz örülni, ha megölelheted!
ÉS ha -bár még ne tegye- meg kéne születnie, már esélyes az életben maradásra!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!