Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti megmondjátok az...

Kismamik ti megmondjátok az orvosotoknak, hogy voltatok 4D-n?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam UH-n, maszek alapon járok. És nem ő csinálta 4D-t. Az orvosomnál nygyon mákos a sima UH. A férjem is bejöhetett de már nem is foglalkozott ugy vele mint a 4D előtt. Mert hát ott azért jobban látszik minden. A doki mutogatta lekesen, hogy mit látunk. De közel sem volt olyan élvezhető. Nem mondtuk meg neki, hogy mi már láttuk őt sokkal jobban, meg képünk is van. nem akartuk el venni a kedvét.

Remélem értelmezhető amit írtam.

2011. dec. 15. 10:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En megmondtam, de a papirt is megmutattam, amit kaptunk.

Mondjuk ahova mi jartunk, ott nem csak babamozi volt, hanem az 1 orabol kb 30 perc meres volt es vizsgalat. Mindent megmertek, amit meglehetett, neztek a lepenyt is, tenyleg mindent, olyan volt mint egy genetikai uh. Papirt is kaptunk rola.

A dokinak elotte mondtam, hogy menni fogunk, mert sokan voltak a rendelesen, mondtam, hogy ne huzza az idot uh-val, ha nem er ra. Kerdezte, hogy hova megyunk, megmondtam es kerte, hogy a papirt majd vigyem neki be legkozelebb megmutatni, mert ismeri a szonografust azon a helyen, nagyon jol dolgozik es jo szakember, szoval hiteles vizsgalat lesz.

2011. dec. 15. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is megmondtam és a leletet is megmutattam. Mert jobb helyen ez nem csupán babamozi, hanem komplett vizsgálat mérésekkel.
2011. dec. 15. 15:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem speciel ő küldött az Istenhegyire genetikai uh-ra és nem a saját kórházába,(semmi köze nincs az Istenhegyihez) mert szerinte is ott vannak a legjobb genetikusok, és ha meg tudjuk tenni, akkor inkább menjünk oda, mint először feleslegesen az sztk-ba, ahol "csak" szonográfusok vannak, majd még egy kört futva az Istenhegyire genetikushoz.
2011. dec. 15. 16:21
 14/14 A kérdező kommentje:

Nálunk is komplett vizsgálat volt! Mindent megmértek a babán és átt nézték, hogy minden rendben van-e vele és sujt is becsültek. És egy örök élmény is.

Nkünk ki maradt a kombinált teszt. Mert pont kkor lett fizetős amikor én 12 hetes kismama lettem. A korházban meg nem tudtak felvilágositást adni. Maszek alapon meg nem akartam menni, mert az sztk-s vizsgálatnál minden rendben volt. A maszek 30ezer lett volna. Ezért is mentünk el a 4D-re.

Köszi mindenkinek a válaszát!

2011. dec. 15. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!