Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miss. Ab. után, mennyi pénzt...

Miss. Ab. után, mennyi pénzt adtatok a fogadott orvosotoknak?

Figyelt kérdés
A 20. héten nem volt szívhangja a a bának. A doki nem volt velem egész nap, de sokszor benézett hozzám és este már mikor látta, hogy nagyon szenvedek, megműtött és így nem kellett megszülnöm a babát. Annyira kedves és emberséges volt. Szerintetek?
2009. nov. 18. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is sajnálom,én is átéltem már!Mielőtt haza jöttem volna a párom akart neki adni 20ezret nem fogatta el,azt mondta hogy majd szülünk mi még együtt egy egészséges babát akkor térjünk vissza rá!
2009. nov. 18. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 12. héten vették el a babámat. Én 10.000 Ft-ot adtam a dokimnak...nem a műtét miatt, hanem iszonyúan emberséges volt!

(27. hetes mami)

2009. nov. 18. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szintén az emberségessége miatt adtam pénzt neki.

15000 ft-ot.

Amikor mentem a magánrendelésére kontrollra 2 alkalommal nem fogadott el egy vasat sem,pedig volt uh és vizsgálat is.

2009. nov. 18. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 15.000-et hallottam másoktól Szegeden.
2009. nov. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!