39 hetes vagyok és tegnap óta menszi szerü fájások és egyre sűrűsödő elhúzódó és a fenekem is fáj akkor már közeleg a szülés?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 09:54
32/50 A kérdező kommentje:
Még mindig itthon ugyanúgy a jóslók vannak szerdán megyek Nst-re meg vizsgálatra.
2011. dec. 19. 08:28
34/50 A kérdező kommentje:
igen holnapra vagyok kiírva dec23-ra fájdogálok ugyanugy de még semmi
2011. dec. 22. 18:11
35/50 anonim válasza:
tavaly ilyenkor én is így voltam!és 23.-án reggel elfolyt a magzatvíz! :-)
holnap lesz 1 éves a kisfiam!
remélem szerencsét hoz neked!!!:-)
36/50 A kérdező kommentje:
jajj de jó lenne:)))
2011. dec. 23. 06:01
37/50 anonim válasza:
Sok sikert, reméljük beindul, és akkor 26-án már otthon is lehetnétek! :) Nekem is december 23-án született a kislányom, ma 1éves! <3 Majd írd meg ha megszületett a bébi! :) Boldog Karácsonyt!
38/50 A kérdező kommentje:
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!!!
2011. dec. 23. 13:07
39/50 anonim válasza:
Nektek is Boldog Karácsonyt kívánunk! :)
33. hetes kismama
40/50 anonim válasza:
Még semmi kérdező? :) Jól érzi magát benne az a kismanó. :) Nálunk ma az unokaöcsémnek megszületett a kisfia. Kivánom hogy te is mihamarabb anyuka legyél! :)) Boldog karácsonyt!
Egy korábban már válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!