Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok. Ha...

7 hetes terhes vagyok. Ha nagyon fáj a fejem, bevehetek egy Algoflexet?

Figyelt kérdés
2008. márc. 26. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az első 3 hónapban semmilyen gyógyszert sem szabad beszedni mert az nagyon veszélyes lehet a babára.De ez mondjuk pölö az Algopyrin utmutatóján rajta van.Inkább türj pihenj le és ne gondolj a fejfájásra.
2008. márc. 27. 09:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsónak üzenem,hogy a gyógyszerek tájékoztatójan annyi hülyeség van,hogy "ihaj"!

Főleg azért,mert a gyógyszercégek így biztosítják be magukat jogilag,hogy ők aztán semmiért sem felelősek.Ezt egy genetikus mondta nekem.

Szerintem is paracetamolos gyógyszert szedjél pl.Eferalgan stb.!Ezek a gyomrot sem bántják!

2008. márc. 27. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Pont a paracetamolt tartalmazó gyógyszereket nem szabad szedni!!!!! Vegyél levendula olajat és ha megfájdul a fejes szagolgass bele nagyokat!!! Nagyon jó rá
2008. márc. 27. 12:02
 14/17 anonim ***** válasza:

paramax raphid / remélem jól írtam / felet nyugodtan be lehet venni.inkább a gyógyszer, mint a tartós fájdalom, ami esetleg lázhoz is vezethet, az orvosom mondta.és ha van rá lehetőséget pihenj le!

boldog babavárást

2008. márc. 27. 12:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Én Rubophent szedek(ezt ajánlotta az orvos),ha fáj a fejem,de azt is csak akkor ha már nagyon fáj! Ha kissé hasogat csak,akkor inkább lepihenek,és próbálok kicsit aludni!

Egy 9 hetes kismami

2008. márc. 27. 13:34
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

/www.babanet.hu/faq/terpat06.php

doki nyilatkozik

2008. márc. 27. 15:07
 17/17 anonim ***** válasza:

De igenis paracetamoltartalmút ajánlanak az orvosok!!!

Ne írj hülyeséget,ami más kárára válhat,ha tájékozatlan vagy!!!!

2008. márc. 28. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!