Algopyrint bevehetek 7 hetesen?
Figyelt kérdés
Azt írja a tájékoztató, hogy nem lehet a terhesség első és utolsó harmadában beszedni. Most akkor?? Eddig nem voltam migrénes, de most úgy látszik előjött.2010. szept. 2. 18:25
2/22 anonim válasza:
ha azt írja akkor nyilván nem kéne,nehogy ártson a babának.
3/22 anonim válasza:
Paracetamol alapú gyógyszereket lehet szedni az első három hónapban is. Én Saridont szedtem többször, a testvérem Panadolt. Mindkettőnk babája teljesen egészséges.
Az Algopyrinnek nem tudom mi a hatóanyaga.
4/22 anonim válasza:
Az Algopyrin az egyetlen, amit tuti lehet szedni terhesség és szoptatás alatt.
5/22 anonim válasza:
NE!!!
Paracetamol tartalmút vegyél be. Azt lehet.
6/22 anonim válasza:
inkább az aszpirint javasolják.
de vigyázz tényleg mert a fájdalomcsillapítók 80%-kal növelik a vetélés kockázatát.
7/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Gyógyszerész a könyvükben mutatta meg, hogy nem lehet algópirint bevenni terhesen meg szoptatósan sem. Kérd meg a gyógyszerészed mutassa meg.
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2010. szept. 2. 18:37
10/22 anonim válasza:
Algopyrint szedhetsz félidőig.
Én is szedtem, persze volt olyan, hogy negyedeltem, vagy feleztem a szemet, az is elég volt. És nem szabad rendszeresen, csak akkor vedd be, ha már semmi sem hat, pl. fekvés, alvás, borogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!