Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nem áll túl jól anyagilag,...

Aki nem áll túl jól anyagilag, hogy oldjátok meg a bevásárlást? (babacuccokra gondolok)

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Köszi! Tök jó, mert Tatabányán is van üzletük és hozzánk nagyon közel van :)))))
2009. máj. 18. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia!3.babával vagyok terhes,6 éve gyesen vagyok szóval a pénz minket sem vet fel,én az elsőnek is mindent használtam vettem a babakocsitól a kiságyig,a ruhákat vagy turiba vagy bababörzén,a börzék szerintem nagyon jók,mert tuti cuccokat kapsz fillérekért,a turi is de nálunk már egy kicsit kezd elszaladni velük a ló és sokszor drágább mintha boltban venném,de az angol cuccok nagyon jó minőségűek,nálunk rengeteg ruha van amit a két lányom hordott és minden szívbaj nélkül rá fogom adni a harmadikra is(persze ha ő is lány lesz).Szóval elsősorban börze és turi.Bababizományit én nem ajánlom,mert szemtelenül drágák.....
2009. máj. 18. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:

A Háda turik jók, és 2500 Ft-ért egy rakás holmival mentem haza, ráadásul olyan kismamaruhának való rucit találtam, ami még jól is áll rajtam és nem vagyok tehén benne. (Már bocs, de a legtöbb ruha idétlenül áll rajtam)

A teszvesz és vatera jók, de mérlegelni kell, mi éri meg, mert sok ruha elég drága lesz a licit végére (pláne postaköltséggel), és a gyerekruhákat érdemesebb turiban venni. Nekem darabja 100-300 Ft között volt (otthon egyenként lemértem őket) és hát rugit 300 ft-ért hol lehet kapni?

Viszont a nagyobb darabokat ki lehet fogni bagóért a neten, sokszor még úgy is féláron van, ha sok km-re van tőled.

A védőnőt is megkérdezheted, hátha tud használtan dolgokat.

És csak a legfontosabbakat vedd meg előre, a többit írd fel és kérjétek az ismerősöktől, ha kérdezik, mit vigyenek babalátogatásra.

2009. máj. 18. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!