Aki nem áll túl jól anyagilag, hogy oldjátok meg a bevásárlást? (babacuccokra gondolok)

A Háda turik jók, és 2500 Ft-ért egy rakás holmival mentem haza, ráadásul olyan kismamaruhának való rucit találtam, ami még jól is áll rajtam és nem vagyok tehén benne. (Már bocs, de a legtöbb ruha idétlenül áll rajtam)
A teszvesz és vatera jók, de mérlegelni kell, mi éri meg, mert sok ruha elég drága lesz a licit végére (pláne postaköltséggel), és a gyerekruhákat érdemesebb turiban venni. Nekem darabja 100-300 Ft között volt (otthon egyenként lemértem őket) és hát rugit 300 ft-ért hol lehet kapni?
Viszont a nagyobb darabokat ki lehet fogni bagóért a neten, sokszor még úgy is féláron van, ha sok km-re van tőled.
A védőnőt is megkérdezheted, hátha tud használtan dolgokat.
És csak a legfontosabbakat vedd meg előre, a többit írd fel és kérjétek az ismerősöktől, ha kérdezik, mit vigyenek babalátogatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!