Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nem áll túl jól anyagilag,...

Aki nem áll túl jól anyagilag, hogy oldjátok meg a bevásárlást? (babacuccokra gondolok)

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

szia! mi szinte minden ruhaneműt örököltünk, vagy turkálóból vettünk. így sokat spóroltunk.

és érdemes kérdezősködni más anyukáktól, mit tanácsolnak, mert az ember ilyenkor rengeteg felesleges dolgot tud venni. pl. nálunk a pelenkázólap egy nagy türcsi összehajtva a fürdőszobapulton. a gyerekszobában van egy műanyag is, de sosem használjuk.

ilyesmikre gondoltam.

2009. máj. 17. 14:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én turiban vásárolok. 1500Ft-kg. Gyönyörű angol márkás árujuk van (benetton,marks&spencer, next) és nem ritka a vadonatúj ruhácska. 1500-ért annyit veszel, hogy mindennap más ruha lehet rajta. Ha nem ruha hanem valami más azt meg először vaterán, teszveszen keresek esetleg használtan és sokkal olcsóbban mint a boltban.
2009. máj. 17. 14:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Babarucit, cumisüveget, takarót, poncsót, babaolajat, krémet, kádat mindet a teszveszről szereztünk. Babakocsit, járókát, kiságyat örököltünk. Persze pelust, gyógyszertári kütyüket, későbbiekben tápszert nem lehet használtan szerezni...
2009. máj. 17. 14:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A második válaszoló HOL veszi melyik turiban ennyiért ilyen jó rucikat??:)

én minden hónapban megszabtam pár dolgot hogy miket veszek meg és így elosztottam a 12.héttől. 12.héten vettünk meg a kiságyat, aztán a következő hónapban a pelenkázót, majd utána a kiskádat,hőmérőt ilyesmit..

és vagy nagyon olcsóért vettem (pl. a kádat száz forintos boltban 1200ért, és tök ugyanolyan mint egy bababoltos drágább), vagy pedig használtan.

A bébihordozót pl.bizományiban vettük.

2009. máj. 17. 15:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Először kérdezz körbe ismerősöknél, barátoknál, rokonoknál, hogy ki mit tud adni.

Az is lehet, hogy sok dolgot bablátogatásra megkaptok, ha ilyen kérdéssel kerülsz szembe, akkor nyugodtan dobjanak össze a rokonok egy etetőszéket, járókát, cumisüveg készletet, miegymást.

Ezután írj listát, írd át 3x (nekem ennyi kellett, hogy minden felesleges dolgot kihúzzak).

Oszd el, mikor mit vesztek meg.

Ruha: turi 1500-2500 ft/kg áron van, nagyon szép, egyedi darabokat lehet, újakat kifogni.

Plusz: teszvesz, vatera.

2009. máj. 17. 15:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát igen! A turival csak az a baj,hogy ahol én lakom,csak 1 van,és olyan,hogy kedve sincs bemenni az embernek... Eddig még nem mertem a neten vásárolni,de ha már többen is mondják... :) Köszi nektek!
2009. máj. 17. 16:07
 7/13 anonim ***** válasza:
14:52-es válaszadótol kérdezem, hogy hol van ez a turi? Engem is érdekelne! Köszi!
2009. máj. 17. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Budapesten a Nagy Lajos király útján. A Bosnyák tértől az M3-as autópálya felé kell menni de csak kb.500métert...nem tudom értelmesen mondom-e. A házszámot nem tudom. A neve nem jut az eszembe...valami rádai vagy ilyesmi.:-)) Mindjárt megkérdezem a tesómat emailbe. Ha válaszolt megírom. De különben van Budán is valahol. Szerintem honlapjuk is van. Na, megkérdezem.:-)
2009. máj. 17. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Megvan!! Háda Kft.

[link]

Most nézem, hogy sok városban van Bp-en meg több helyen.

Jó vadászatot csajok!! :-)

2009. máj. 17. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Viszont elnézést kérek mert nem 1500/kg hanem 2500 most nézem.

De így is nagyon megéri mert ezeknek a pici ruháknak szinte semmi súlyuk nincs és a legtöbb helyen már db-ra vannak az árak.

Azért emlékeztem rosszul mert én még ennyit sem fizettem soha és mindig egy nagy tömött szatyorral jövök haza.

Felnőtt ruhák is vannak ám!! Azok is mind márkásak!!:-)

2009. máj. 17. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!