Aki nem áll túl jól anyagilag, hogy oldjátok meg a bevásárlást? (babacuccokra gondolok)

szia! mi szinte minden ruhaneműt örököltünk, vagy turkálóból vettünk. így sokat spóroltunk.
és érdemes kérdezősködni más anyukáktól, mit tanácsolnak, mert az ember ilyenkor rengeteg felesleges dolgot tud venni. pl. nálunk a pelenkázólap egy nagy türcsi összehajtva a fürdőszobapulton. a gyerekszobában van egy műanyag is, de sosem használjuk.
ilyesmikre gondoltam.

A második válaszoló HOL veszi melyik turiban ennyiért ilyen jó rucikat??:)
én minden hónapban megszabtam pár dolgot hogy miket veszek meg és így elosztottam a 12.héttől. 12.héten vettünk meg a kiságyat, aztán a következő hónapban a pelenkázót, majd utána a kiskádat,hőmérőt ilyesmit..
és vagy nagyon olcsóért vettem (pl. a kádat száz forintos boltban 1200ért, és tök ugyanolyan mint egy bababoltos drágább), vagy pedig használtan.
A bébihordozót pl.bizományiban vettük.

Először kérdezz körbe ismerősöknél, barátoknál, rokonoknál, hogy ki mit tud adni.
Az is lehet, hogy sok dolgot bablátogatásra megkaptok, ha ilyen kérdéssel kerülsz szembe, akkor nyugodtan dobjanak össze a rokonok egy etetőszéket, járókát, cumisüveg készletet, miegymást.
Ezután írj listát, írd át 3x (nekem ennyi kellett, hogy minden felesleges dolgot kihúzzak).
Oszd el, mikor mit vesztek meg.
Ruha: turi 1500-2500 ft/kg áron van, nagyon szép, egyedi darabokat lehet, újakat kifogni.
Plusz: teszvesz, vatera.

Megvan!! Háda Kft.
Most nézem, hogy sok városban van Bp-en meg több helyen.
Jó vadászatot csajok!! :-)

Viszont elnézést kérek mert nem 1500/kg hanem 2500 most nézem.
De így is nagyon megéri mert ezeknek a pici ruháknak szinte semmi súlyuk nincs és a legtöbb helyen már db-ra vannak az árak.
Azért emlékeztem rosszul mert én még ennyit sem fizettem soha és mindig egy nagy tömött szatyorral jövök haza.
Felnőtt ruhák is vannak ám!! Azok is mind márkásak!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!