Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sztks kismamik, segitenetek...

Sztks kismamik, segitenetek nekem?

Figyelt kérdés
Jovoheten megyek majd az elso uh-ra sztkba. talaltam egy orvost akirol csak jokat irnak es hozza mennek. nem tudok maganrendelesre kolteni es nem is szeretnek, inkabb a babora koltok. de igy ha valami.baj van pl akkor hova kell mennem? ha pl elkezdek vetelni vagy valami.. hol es ki lat el? es nekem azt mondtak hogy ugye az sztkba mindenki azert jar mert ingyenes viusgalatot szeretne. de igyis jarhatok egy orvoshoz vegig? megkerdezhetem a rendeles vegen hogy mikor jojjek legkozelebb? stb.. koszonom elirs is a valaszokat :)
2011. dec. 9. 13:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy jobb magánrendelőbe menni a 12hetes UH-ra, mert a kórházakban, sztk-kban genetikus csinálja, aki ért hozzá, magánrendelőben nem. Nekünk legalábbis így volt.
2011. dec. 9. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!