Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sztks kismamik, segitenetek...

Sztks kismamik, segitenetek nekem?

Figyelt kérdés
Jovoheten megyek majd az elso uh-ra sztkba. talaltam egy orvost akirol csak jokat irnak es hozza mennek. nem tudok maganrendelesre kolteni es nem is szeretnek, inkabb a babora koltok. de igy ha valami.baj van pl akkor hova kell mennem? ha pl elkezdek vetelni vagy valami.. hol es ki lat el? es nekem azt mondtak hogy ugye az sztkba mindenki azert jar mert ingyenes viusgalatot szeretne. de igyis jarhatok egy orvoshoz vegig? megkerdezhetem a rendeles vegen hogy mikor jojjek legkozelebb? stb.. koszonom elirs is a valaszokat :)
2011. dec. 9. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha sztk-ba mész UH-ra, ott mindig pontosan meg fogják mondani mikor kell menned legközelebb!Ha baj lenne, meg van nőgyógyászati ambulancia! De remélhetőleg erre nem kerül sor!
2011. dec. 9. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Jól írta az első. Annyival egészíteném ki, hogy így azért nem garantált, hogy midig ugyanahhoz a dokihoz kerülj, pláne, hogy esetleg nála szülj.

Én annyit azért javasolnék neked, hogy a 12. hetes genetikai uh-ra akár pluszban menj el egy magánrendelésre. Mindenhol van olyan hely, ahol csak uh-val foglalkoznak, és nagyon profik. Azért írom ezt, mert a kórházban elég futószalagon megy ez a szinte legfontosabb vizsgálat, nem szánnak rá túl sok időt.

2011. dec. 9. 14:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is ezt teszem, én az első vagyok ismételten! Én elmentem a 8 hetes UH-on is magándokihoz, meg most elmegyek a 12 hetes után is! Az sztk-s rendelés csak olyan, hogy van! Egyik kismamának nem mondták meg a nemét sem 36 hetesen, azt mondták neki, hogy "nem mindegy az magának?"! Ennyit az sztk-s rendelésről!
2011. dec. 9. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Én sztk-ba jártam terhesgondozásra,havonta 1-szer kellett mennem ő adta az időpontot.Mindig ugyanahhoz a dokihoz.Ő ritkán csinált uh.-ot,a 12.és a 18.heti uh.-ot a kórházba csinálták.Ha gond lett volna akkor a kórházba kellett volna mennem,a szülészeti ambulanciára.
2011. dec. 9. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Azért nem mindenhol egyforma sz sztk!Én nem panaszkodhatok,nekem ott mondták meg a babám nemét is.És nagyon rendes volt a doki akihez jártam.

2011. dec. 9. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:

A 3. gyerekemet várom, mindegyikkel sztk-ba jártam.

Azért mindegyik sztk más.

Én a 18. kerületibe járok, ott kifejezetten kérik, hogy ugyanahhoz a nőgyógyászhoz járj végig terhesgondozásra, az UH-t is ők csinálják, természetesen megmondják (kérés nélkül), hogy mi a baba neme, helyben megcsinálják a labort.

A legegyszerűbb ha megkérdezed (akár a többi kismamától), hogyan működik nálatok a terhesgondozás.

2011. dec. 9. 14:46
 7/11 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszt! olyan rossz, ebben a vilagban mar cikinek erzem hogyha nem fizetek.. a 16. keruletben lakom es dr. turcsanyi attilat szemeltem ki :) rakerestem es csak jo velemenyeket talaltam ezert valasztottam ot. persze en abban hiszek hogy a szemelyes talalkozas eldonti majd.. es ha mondom neki hogy nala szeretnek szulni, nem mondja azt hogy rendben akkor jarjak a maganrendelesre? aki sztkba jar es.n fizet az nem csak beesik szulni a korhazba az ugyeleteshez?
2011. dec. 9. 15:12
 8/11 A kérdező kommentje:
ja termeszetesen a genetikai uh-ra a down korra es toxoplazma vizsgalatra nem sajnalom a.penzt! :) ha tenyleg ilyen jo orvos elkepzelheto hogy megcsinalja a genetikai uh-t jol? es olyat lehet hogy ha megcsinalta es nem vagyok elegedett, akkor megyek.maganhoz? vagy lehetetlen idopontegyeztetes.miatt es kicsusznek?
2011. dec. 9. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:

14.04 vagyok

Mint írtam sztk-ba jártam.Nem volt fogadott orvosom.Én Szombathelyen szültem,és igen ügyeletesnél.De egyáltalán nem panaszkodhatok.Többször is benézett hozzám a doki aki kezelt,és nagyon rendesek voltak.Akinek volt fogadott dokija azzal se bántak jobban.

2011. dec. 9. 15:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! :)
2011. dec. 9. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!