Sztks kismamik, segitenetek nekem?
Ha sztk-ba mész UH-ra, ott mindig pontosan meg fogják mondani mikor kell menned legközelebb!Ha baj lenne, meg van nőgyógyászati ambulancia! De remélhetőleg erre nem kerül sor!
2011. dec. 9. 13:55
Jól írta az első. Annyival egészíteném ki, hogy így azért nem garantált, hogy midig ugyanahhoz a dokihoz kerülj, pláne, hogy esetleg nála szülj.
Én annyit azért javasolnék neked, hogy a 12. hetes genetikai uh-ra akár pluszban menj el egy magánrendelésre. Mindenhol van olyan hely, ahol csak uh-val foglalkoznak, és nagyon profik. Azért írom ezt, mert a kórházban elég futószalagon megy ez a szinte legfontosabb vizsgálat, nem szánnak rá túl sok időt.
2011. dec. 9. 14:00
Én is ezt teszem, én az első vagyok ismételten! Én elmentem a 8 hetes UH-on is magándokihoz, meg most elmegyek a 12 hetes után is! Az sztk-s rendelés csak olyan, hogy van! Egyik kismamának nem mondták meg a nemét sem 36 hetesen, azt mondták neki, hogy "nem mindegy az magának?"! Ennyit az sztk-s rendelésről!
2011. dec. 9. 14:03
Én sztk-ba jártam terhesgondozásra,havonta 1-szer kellett mennem ő adta az időpontot.Mindig ugyanahhoz a dokihoz.Ő ritkán csinált uh.-ot,a 12.és a 18.heti uh.-ot a kórházba csinálták.Ha gond lett volna akkor a kórházba kellett volna mennem,a szülészeti ambulanciára.
2011. dec. 9. 14:04
Utolsó vagyok.
Azért nem mindenhol egyforma sz sztk!Én nem panaszkodhatok,nekem ott mondták meg a babám nemét is.És nagyon rendes volt a doki akihez jártam.
2011. dec. 9. 14:06
A 3. gyerekemet várom, mindegyikkel sztk-ba jártam.
Azért mindegyik sztk más.
Én a 18. kerületibe járok, ott kifejezetten kérik, hogy ugyanahhoz a nőgyógyászhoz járj végig terhesgondozásra, az UH-t is ők csinálják, természetesen megmondják (kérés nélkül), hogy mi a baba neme, helyben megcsinálják a labort.
A legegyszerűbb ha megkérdezed (akár a többi kismamától), hogyan működik nálatok a terhesgondozás.
2011. dec. 9. 14:46
7/11 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszt! olyan rossz, ebben a vilagban mar cikinek erzem hogyha nem fizetek.. a 16. keruletben lakom es dr. turcsanyi attilat szemeltem ki :) rakerestem es csak jo velemenyeket talaltam ezert valasztottam ot. persze en abban hiszek hogy a szemelyes talalkozas eldonti majd.. es ha mondom neki hogy nala szeretnek szulni, nem mondja azt hogy rendben akkor jarjak a maganrendelesre? aki sztkba jar es.n fizet az nem csak beesik szulni a korhazba az ugyeleteshez?
8/11 A kérdező kommentje:
ja termeszetesen a genetikai uh-ra a down korra es toxoplazma vizsgalatra nem sajnalom a.penzt! :) ha tenyleg ilyen jo orvos elkepzelheto hogy megcsinalja a genetikai uh-t jol? es olyat lehet hogy ha megcsinalta es nem vagyok elegedett, akkor megyek.maganhoz? vagy lehetetlen idopontegyeztetes.miatt es kicsusznek?
14.04 vagyok
Mint írtam sztk-ba jártam.Nem volt fogadott orvosom.Én Szombathelyen szültem,és igen ügyeletesnél.De egyáltalán nem panaszkodhatok.Többször is benézett hozzám a doki aki kezelt,és nagyon rendesek voltak.Akinek volt fogadott dokija azzal se bántak jobban.
2011. dec. 9. 15:28
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! :)
Kapcsolódó kérdések: