Más mit tenne a helyemben? A férjemről lenne szó. Nem visz soha sehova, mindenre úgy kell a figyelmét felhívni.

Szia!
Tudom könnyű mondani,de fel a fejjel.Én is voltam már hasonló helyzetben,mondjuk én el is váltam 2 gyerekkel.Bocsi,nem ijesztgetni akartalak,ahhoz azért nagyon sok kellett.
Le kéne vele ülnöd beszélgetni komolyan,határozottan,céltudatosan.El kéne neki mondanod a sérelmeidet,de úgy,hogy lássa rajtad,hogy nagyon komolyan gondolod amiket mondasz,ne pedig azt gondolja,hogy ez egy újabb hétköznapi "terhes hiszti".Ez sokat szokott segíteni.
Ne idegeskedj,mert azzal ártasz magadnak és a babádnak is,és gondolom ezt nem szeretnéd.A citromfű tea nagyon jó ilyenkor,én mindig megnyugszok tőle.Jó nagy bögre,jó melegen,teli citromkarikákkal.
Sok sikert!:-))))))))

Eloszor is nyugodj meg!Masodszor a pasiknak tobb idore van szukseguk, hogy felfogjak az uj helyzetet!illetve tenyleg nem gondolkodnak,majd belejon,segits neki!De hiszti nelkul, probald meg ravezetni mit szeretnel es hagyj neki teret.Hidd el ,ha akartatok a babat meg fog valtozi,plane amikor eloszor fogja erezni a baba mocorgasat :-)
Nekem ez a modszer jott be!
37 heteske

Szia!
Nehéz ilyenkor lenyugodni, de azért próbálj meg a kicsiért is, nehogy történjen valami, még azért elég fiatal terhes vagy. A pároddal szerintem ülj le és beszéljétek meg egy nyugodt pillanatban. Ha szeret és fontos vagy/tok neki biztos változni fog, amennyire tud egy két dolgon.

Első vagyok!
Elhinni volt nehéz,hogy nem megy és meghozni a döntést,hogy menni kell.
Most viszont boldog vagyok,mert kaptam helyette egy olyan párt aki mindenért kárpótol!
Próbálj megnyugodni,gondolj a kicsire,és határozd el magadban,hogy majd megbeszéltek mindent amikor megnyugszol.

Hát megértelek. Én is kaptam sirógörcsöt terhesen hasonló okok maiatt. De hidd el javulni fog a helyzet. Ha már szemmel láthatóbb lesz a terhesség, és még jól megrugdossa a pici az apja kezét, egész másként fogja látni a dolgot, és végre elhiszi, hogy apa lesz.
Azért mindenképp ülj le vele beszélni, ha kell minden nap és minden héten, hogy felfogja, hogy neked nem csak nyugalomra, de kikapcsolódásra is szükséged van. Próbálj Te szervezni közös programokat barátokkal, vagy csak magatoknak. Itt a nyár, nehogymár ő egyedül bulizgasson, Téged meg bezárjon a házba a négy fal közé.
Mi lesz ha meglesz a baba? Bár az én férjem akkor is képes volt lelépni bulizni, mokor a kicsi még csak két hónapos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!