Tényleg álomvilágban élek és naiv vagyok amiért azt hiszem, hogy fogadott orvos, szülésznő nélkül is emberségesen bánnak majd velem a szüléskor és megkapom azt a figyelmet ami jár?
Ez nem semmi! Sajna vannak olyan nők, akik mindent jobban tudnak! Ezzel nem szabad foglalkozni! Ha nem szeretnél senkit megfogadni, hát ne tedd! Nem vagy azzal sem kevesebb! Mi sem fogadunk dokit, és még a szülésznőn is gondolkodom. Sajna nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, hogy dokit fogadjunk! De ha lenne rá, akkor sem biztos, hogy fogadnék!
Az ilyeneken nyugodtan lépjél csak túl. Nem kell lenézni azt sem, aki fogad dokit és azt sem, aki nem! Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie!
Amúgy sokan szülnek ügyeletesnél és meg vannak elégedve és olyat is hallottam, hogy a saját dokijával nem volt megelégedve!
Szia,
Lehet akkor ketten vagyunk:) HA van is fogadott dokid, de te épp beesel, hogy elkapják a babád, hívni sem tudják a dokid??? A franc fogja nézni, hogy van e fogadott dokid.
És annyi kismama szült fogadott doki nélkül, az ügyeletesnél, túlélték, és kedvesek is voltak velük. És honnan vesszük itt most, hogy nem egy hisztis napjukon fogunk szülni nálunk? Az angyali doki is lehet f*sz, függetlenül tőlünk, és pechünkre lehet rajtunk vezeti le, vagy én látom rosszul???? Na mindegy... (akinek esetleg ebben a hülye világban van felesleges 100.000; annak megéri szülészt fogadni csak azért, mert kedvesek is lesznek velük)
Szia! Tojd le őket!! Nekem ugyan van fogadott dokim, de csakis azért, mert én a helybéli kórházba nem vagyok hajlandó bemenni és ő egy másik (közeli) város kórházában van, de egyáltalán nem drága és sokszor nem is kér a vizitért semmit.
Szóval, ha a kórházunkkal nem lenne baj, én sem fogadtam volna orvost, nem egy és nem kettő nő szült meg "saját" orvos nélkül. Nem hinném, hogy azért, mert nem tejelsz egy dokinak, sokkal rosszabbul bánnának veled (bár biztos van ilyen), de a legszükségesebb dolgokat, beavatkozásokat nem fogják csak azért elszúrni, mert nem jársz magánrendelésre.
Úgyhogy a nagyvilági cicababákat (nekem is feláll a hátamon a szőr tőlük!!) meg ne méltasd még válaszra sem. Ők meg vigyék a százezreiket oda, ahova akarják.
Örülj a babátoknak és a többi már nem is érdekes :)
Fel a fejjel, minden jó lesz, meglátod!
Boldog babavárást és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!