Árthattam a babának?
Ma voltunk 4D-s Uh-n, a doki 3X félóránként próbálta megnézni, de a babuci hol aludt, hol meg teljesen eltakarta magát. Sokszor pöckölte, bökdöste a doki pocakomat , de a baba erre rá sem hederített, nyugodtan aludt, vagy maradt ugyanabba a pozícióba tovább. Láthatóan nem zavartatta magát! Pénteken lenne egy újabb próba, de lehet azt már lemondom...
Szerintetek okozhatott a sok bökdösés fájdalmat neki, vagy akkor arra reagált volna a pici? Olyan nyugis volt, mindennek ellenére ő jól érezhette magát?
Az Uh fejjel bökdöste a hasam, nekem kicsit kellemtlen volt. De a babuci a két kezével takarta a pofiját, vagy az egész öklét a szája elé tette. A doki is csak bosszankodott, és modta, hogy pénteken ingyen és bérmentve megcsinálja megint, akkor csak nem fog ki rajtunk! :-) Azt mondta, jó kis nyugis gyerkőc, igaz az előző nekünk is azért nem sikerült jól, mert ott meg kicsi volt, és csak mocorgott!
Köszi a válaszokat!
szerintem nem túl jó ötlet a dokitól, hogy bökdöste...
inkább próbálkozzatok egy másik időpontban.
Szia,
Nekem is állandóan aludt a pici.Eddig 1*szer láttam legutóbb elevennek éppen az uh előtt ellenőrizte a doki, hogy zárt-e a méhszáj.Úgy tűnik ez felzaklatta, mert össze-vissza rugkapált.Nemtudom,h ogy össze tudjátok-er hozni a kettőt, de ez tuti fefutó :oD Sok sikert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!