Veszélyes lehet?

Figyelt kérdés

2007 októbere missed abortusz a 9. héten elhalt magzat miatt.

2008 decembere császármetszés elsőszülött fiam, 4630 gramm.

2010 márciusa missed abortusz a 9. héten elhalt magzat miatt.

2011 márciusa császármetszés, másodszülött fiam 4000 gramm.

Nem terveztük, nem is nagyon értjük, de most teszteltem egy pozitívat, terhes vagyok, számításaim szerint jövő év júliusában szülnék.

Tudom, hogy két császármetszés után legalább 2 évet várni kellett volna, mi 3 évet is szerettünk volna, de már nincs mit tenni, az elvetetés szóba sem jöhet.

Milyen veszélyekkel jár ez a terhesség?

Szétválhat a hegem?

Egyebek?

2011. dec. 4. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Ne haragudj, a kérdésedre konkrét segítő választ nem adhatok. Szerintem ezt az orvosoddal kell megbeszélned, hogy milyen dolgokra kell figyelned most. Nekem az volt szimpatikus a leírásodban, hogy az elvetetés szóba sem jöhet. Ez nagyon megfogott. Szívből kívánom, hogy probléma mentes legyen a terhességed. Remélem az orvos biztató dolgokat tud mondani neked.
2011. dec. 4. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül válok szét a heged, az utolsó 2 hétben majd nézegetik a hegvastagságot UH-gal és aszerint ítéli meg a doki, hogy programozott császár legyen, vagy mehet a sima szülés. azt hiszem 3 mm-e s hegvastagság alatt nagy a rizikó, hogy szétválik a heg.
2011. dec. 4. 17:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Sima szülés biztosan nem lesz sajnos, mert két császármetszésem volt, az utóbbit hegszétválás gyanúja miatt végezte el az orvos, és a hathetes kontrollon mondta, hogy ha majd vállalunk harmadik babát, az már programozott császárműtét lesz.
2011. dec. 5. 09:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, most beszéltem az orvossal, aki mindkét császárt végezte, és MEGTARTHATOM.

Azt mondta, hogy a seben nem múlik a dolog.

Nagyon boldog vagyok...

2011. dec. 6. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Jujjj de nagyon örülök nektek!!!!! :) Drukkoltam ám. Én meg tegnap tudtam meg hogy kisfiam lesz. Nagyon boldog vagyok. :)
2011. dec. 6. 12:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia biztosan az első válaszoló vagy...

Sokat jelentettek a szavaid.

Gratulálok a kisfiadhoz.

Nekem meg lesz 7,5 hónapom felkészülni a nagy megmérettetésre!

2011. dec. 6. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen első válaszoló vagyok. Én tényleg szívből örülök nektek. Kitartást és sok örömöt nektek. :)
2011. dec. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!