Symbaba comfort babakocsi?

Nekem ugyan Uno-m van, de nagyon szeretem! A barátnőmnek Jurop-ja, és ő is pozitívan nyilatkozik róla.
Mit szeretnél tudni?
A Symbaba roppant megbízható, nem bánod meg, ha azt veszel!

Én okt végén szültem. :)
Nagyon jó volt télen, mert széles, jól elfért benne a lányom bebugyolálva. Vastag az anyaga is.
Imádom a nagy kerekeit, hóban, rossz járdákon is szuper!
Nagyon tetszik az állítható magasságú tolókarja, a rengeteg funkciója.
Két hibája van, 12 kg, ami nem könnyű, de a b.kocsik 80 %-a ilyen súlyban van, és fix kerekes az enyém, emiatt nehezebb vele fordulni. Mondjuk én direkt fixet akartam, a rossz járdák miatt.
Én azt mondom, eltörpülnek ezek a dolgok a sok jó mellett.
Ja, nem volt balesetünk vele sehol, nem ment tönkre semmije eddig.
"élőben" láttad amúgy, vagy neten nézted ki?
Egyenlőre még csak neten láttam!Amiket írtál elég jó dolgok,azt hiszem ennél a márkánál maradok:)
Ahogy elnézegettem elég különböző árban vannak, úgyhogy még utána nézek hol lenne érdemesebb megvenni! Köszi szépen a kielégítő választ!

Én is keresgéltem sokat, itt találtam őket olcsón:
Nálunk a bababoltban kb 25 ezerrel drágább! Pofátlanság teteje!

Aki symbaba babakocsi vásárlásán gondolkodik csak ajánlani tudom, mi már lassan egy éve használjuk és hihetetlenül szuper. Mikor megláttam az üzletben azonnal beleszerettem.
www.baby-bell.hu oldalról vásároltuk, korrektek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!