Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért délután kezdek émelyegni?

Miért délután kezdek émelyegni?

Figyelt kérdés
Még csak kora terhes vagyok, pozi tesztem van. Reggelente hányok felkelés után és ennyi. Bírok enni, még főzni és ebédelni is. De így délutánra rám jön a hányinger, émelygés és estig tart. Vacsizni már nem nagyon bírok. Vacakul vagyok, támadnak a szagok. Más is van így vele?

2011. dec. 3. 15:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát köszönöm.
2011. dec. 4. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok. Köszönöm szépen, mi is vártuk már nagyon a gólyát, de nem bánom, hogy ketten vannak, dupla öröm!

Bár volt, aki megsajnált, hogy ikreket várok, igazán nem értettem, miért sajnálkozik. Aki évekig küzd gyermekért, nem bánja, ha ketten lesznek!

Neked is boldog babavárást!

Ha mész uh-ra, megosztanád velünk, mit látott a doki?

Köszönöm!

2011. dec. 5. 07:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, majd ide írok, itt megtalálod a választ. A sajnálkozókat meg tojd le és örülj!!
2011. dec. 6. 10:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Jelentkezem:Voltam pár napja dokinál, mondta,hogy igen,kismama vagyok. Szerencsére azóta se jött meg.. Ultrahangra viszont csak január 26-ra kaptam időpontot a 12 hetesre. De asszem,hogy magán dokinál közben megnézetem magam. Kedves ikres anyuka Veled mi van? Babácskák? Megvannak, jól vannak???
2011. dec. 14. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
A fiammal és a lányommal is inkább délután voltam rosszul.
2011. dec. 15. 19:41
 16/17 anonim ***** válasza:
nagyon gratulálok kismamák:)
2011. dec. 16. 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:

2iker kisfiam van.Soha nem volt velük tünetem,az álmosságon kívül! Engem is sajnáltak folyton, már 7.hótól eldöntöttem mértékkel közlöm az emberekkel ikrek: BELEFÁRADTAM a sok hülyeségbe!De nem tudom szavakban leírni micsoda fantasztikus érzés volt ezidáig minden,ami velük volt...és most ismét babás vagyok 13 hetes! Már most unom "Na még 1 fiú! az kéne" témákat,holott nem tudjuk mi lesz, de érkezik a baba-és imádjuk már most!Nagyon rosszul viselem,émelygés ,hányinger-nekem is hol egész nap,hol du-tól estig.szagok,undor van minden:-(

De hiába kísérletezek, már várom szűnjön..

Szívből GRATULA kismamik-anyukák!!! Nagyon jó volt olvasni soraitokat ..a gyerek öröm és boldogság,kívánom a legjobbakat mindenkinek!!!

2012. febr. 19. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!